Μαρία Πετεβή – «Έφαγα πολύ βρίσιμο στο δρόμο…”

February 7, 2022


Μαρία Πετεβή – «Έφαγα πολύ βρίσιμο στο δρόμο…”


«Φέτος είναι ο τελευταίος χρόνος των Άγριων Μελισσών. Είναι ωραίο να ολοκληρώνονται τα πράγματα όταν είναι να ολοκληρωθούν. Θα πενθήσω όταν τελειώσει η σειρά. Έχω αγαπήσει πολύ όλους τους συναδέλφους, είναι μία… οικογενειακή συνθήκη. Οπότε, αυτό κυρίως θα πενθήσω. Η επιτυχία φέρνει στάνταρ που πρέπει να ξεπεράσεις. Θα ήθελα μετά να κάνω έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα. Το ρόλο της Πηνελόπης τον ερωτεύτηκα κατευθείαν», είπε αρχικά η Μαρία Πετεβή, μιλώντας στο «Dot».
Για το πώς πήρε τον ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες», πρόσθεσε: «Είδε η μητέρα μου ότι γινόταν η οντισιόν και με πήρε να μου πει να πάω. Και τυχαία με πήραν από την παραγωγή τηλέφωνο και πήγα για να το απορρίψω. Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα με έπαιρναν στις Άγριες Μέλισσες. Την πρώτη κάναμε μία συζήτηση με τον Λευτέρη Χαρίτο και τη δεύτερη πήγα για κάστινγκ. Με δοκίμασε με δυο τρεις ανθρώπους. Με ήθελαν για το ρόλο της Πηνελόπης, αλλά έκανα το κάστινγκ με άλλο ρόλο. Δεν είχε γραφτεί ακόμα, γιατί ο ρόλος μου στα πρώτα 20-30 επεισόδια ήταν σχεδόν βουβός. Όταν διάβασα ότι ο Μελέτης είναι ξάδερφός μου, λέω άντε αφηγήσου αυτό τώρα, ότι είναι ο πρώτος ξάδερφος και υπάρχει αμαρτία. Έφαγα πολύ βρίσιμο στο δρόμο γι’ αυτό, λες και το έκανα εγώ. Μου έλεγαν “αηδίες, βγάλτε τους ανώμαλους από την τηλεόραση”», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.