Συγκλονίζει ο 25χρονος – “Θα βρεθώ απέναντι απο τον Λιγνάδη. Απέναντι απο τον βιαστή μου”

February 7, 2022


Ο Αιγύπτιος στην καταγωγή άνδρας έχει καταγγείλει ότι, όταν ήταν ακόμη ανήλικος, υπέστη σeξουαλική κακοποίηση από τον Δημήτρη Λιγνάδη ενώ βρισκόταν σε άθλια κατάσταση και δεν μπορούσε να υπερασπιστεί …


Ο Αιγύπτιος στην καταγωγή άνδρας έχει καταγγείλει ότι, όταν ήταν ακόμη ανήλικος, υπέστη σeξουαλική κακοποίηση από τον Δημήτρη Λιγνάδη ενώ βρισκόταν σε άθλια κατάσταση και δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Σήμερα, το λιγότερο που ζητά από τον 57χρονο ηθοποιό και σκηνοθέτη είναι τουλάχιστον μια… συγγνώμη.

 

 

  • «Έχω πολλές προσδοκίες από τη δίκη, τόσο για εμένα προσωπικά όσο και για την κοινωνία. Η δημόσια εξομολόγηση και αναβίωση του βιασμού μου, όσο οδυνηρή και αν είναι, πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να επεξεργαστώ ψυχικά το τραύμα μου. Θα βρεθώ απέναντι στον βιαστή μου και προσδοκώ να μου εκφράσει τη συγγνώμη του για το κακό που προξένησε αυτός, ένας διάσημος, καταξιωμένος και κοινωνικά πανίσχυρος καλλιτέχνης, σε εμένα, ένα ανήλικο παιδί φτωχών μεταναστών», αναφέρει από τη Σουηδία όπου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια.

 

 

Επιθυμία του Α.Ε. είναι να αποτελέσει παράδειγμα θάρρους για τα χιλιάδες ανώνυμα θύματα να ξεπεράσουν τους φόβους τους και την αυτοενοχοποίησή τους και να καταγγείλουν τα εγκλήματα εις βάρος τους. Ο ίδιος σημειώνει ότι το τραύμα είναι μεγάλο. «Το ψυχικό τραύμα που μου άφησε η κακοποίησή μου είναι βαθύτατο και αθεράπευτο. Έχουν περάσει τόσα χρόνια και ακόμη αναβιώνω τα γεγονότα σαν να συνέβησαν χθες. Οι αναμνήσεις, που δεν έχουν ξεθωριάσει, προκαλούν διαρκώς ανάμεικτα συναισθήματα παραλυτικού φόβου, αδυναμίας, ντροπής, ενοχής και απελπισίας, που ένιωσα από την πρώτη στιγμή. Ήμουν τότε 15 ετών, δεν είχα ακόμη ερωτiκή ζωή, πέρασε πολύς χρόνος μέχρι να μπορέσω να επεξεργαστώ την τραυματική εμπειρία μου, να μιλήσω γι’ αυτήν και να συνειδητοποιήσω ότι θα με συνοδεύει σε όλη μου τη ζωή», δηλώνει στην «R».

Έτοιμος για όλα ο 25χρονος νέος, παρά τα όσα έχει βιώσει και εξακολουθεί να βιώνει και παρά τη μεγάλη δημοσιότητα που έχει λάβει η υπόθεση λόγω της επωνυμίας του δράστη, είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τον Δ. Λιγνάδη στη δικαστική αίθουσα την επόμενη Παρασκευή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.