Εύβοια: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του – Τον βρήκε η οικιακή βοηθός του

February 7, 2022


Εύβοια: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του – Τον βρήκε η οικιακή βοηθός του



Εντοπίστηκε νεκρός από την οικιακή βοηθό ένας 83χρονος άνδρας στην Εύβοια κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και διενεργείται η νεκροψία του.


Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ένας 83χρονος μέσα στο σπίτι του το βράδυ του Σαββάτου 06/02 σε περιοχή της Χαλκίδας στην Εύβοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, ο ηλικιωμένος διέμενε μόνος του το τελευταίο διάστημα, ενώ τον φρόντιζε μια οικιακή βοηθός, η οποία δεν είχε νέα του με αποτέλεσμα να αρχίσει να τον αναζητεί.


Η γυναίκα πήγε στο σπίτι και εντόπισε τον 83χρονο, χωρίς τις αισθήσεις του ενώ άμεσα κάλεσε τις αρχές


Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και άμεσα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου έχει διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.