Τσολάκη για Σκορδά – «Είμαι σίγουρη ότι τα παιδάκια της θα της δώσουν τη δύναμη που χρειάζεται»

February 6, 2024


Στην επιστροφή της Φαίης Σκορδά, μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του πατέρα της αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας η Ελένη Τσολάκη μέσα από το «Πρωινό ΣουΣού».«Σήμερα επέστρεψε στην εκπομπή της κι όπως καταλαβαίνουμε όλοι, είναι δύσκολη αυτή η επανένταξη στο Fay’s Time, είναι μία καινούργια συνθήκη για την ίδια. Καταλαβαίνουμε όλοι και χωρίς η ίδια να το δείχνει και σφίγγοντας τα δόντια και προσπαθώντας…


Στην επιστροφή της Φαίης Σκορδά, μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του πατέρα της αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας η Ελένη Τσολάκη μέσα από το «Πρωινό ΣουΣού».

  • Η παρουσιάστρια τόνισε ότι δεν έχει βιώσει ανάλογο συναίσθημα, αλλά είναι σίγουρη πόσο δύσκολο είναι.

«Σήμερα επέστρεψε στην εκπομπή της κι όπως καταλαβαίνουμε όλοι, είναι δύσκολη αυτή η επανένταξη στο Fay’s Time, είναι μία καινούργια συνθήκη για την ίδια. Καταλαβαίνουμε όλοι και χωρίς η ίδια να το δείχνει και σφίγγοντας τα δόντια και προσπαθώντας να είναι δυνατή κι επαγγελματίας αυτό που πρέπει να κάνει. Είναι δύσκολο να ανταποκριθεί σε αυτό» είπε αρχικά η Ελένη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.