Ιωάννα Ασημακοπούλου για την προσωπική της ζωή – «Δεν έχω κάτι να κρύψω, είναι επιλογή»

February 6, 2024


Στην παρέα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου φιλοξενήθηκε νωρίτερα σήμερα (5/2) η Ιωάννα Ασημακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος ενσαρκώνει τον ρόλο της Δάφνης στον δεύτερο κύκλο του «Κάνε ότι Κοιμάσαι», έκανε μία αναδρομή στην επαγγελματική της πορεία στον χώρο της υποκριτικής, ενώ μίλησε και για την ανατροφή που έλαβε από την οικογένειά της.Μετά τη δραματική σχολή, δεν ήξ…


Στην παρέα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου φιλοξενήθηκε νωρίτερα σήμερα (5/2) η Ιωάννα Ασημακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος ενσαρκώνει τον ρόλο της Δάφνης στον δεύτερο κύκλο του «Κάνε ότι Κοιμάσαι», έκανε μία αναδρομή στην επαγγελματική της πορεία στον χώρο της υποκριτικής, ενώ μίλησε και για την ανατροφή που έλαβε από την οικογένειά της.

Μετά τη δραματική σχολή, δεν ήξερα πώς να ξεκινήσω. Έλιωσα τις σόλες μου να μοιράζω βιογραφικά, να πηγαίνω σε κάστινγκ. Η δουλειά μας είναι γεμάτη ματαιώσεις. Στην αρχή το θεωρείς κάπως δεδομένο το «όχι» στις δουλειές. Δεν είσαι ποτέ σίγουρος στην αρχή», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Ασημακοπούλου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.