«3 χρόνια πέρασαν που δεν άκουσα τη φωνή και δεν ένιωσα το χάδι σου»: Συγκινεί η μαμά της 6χρονης Εύχαρις που έφυγε από H1N1

February 6, 2022


Η μαμά της 6χρονης Εύχαρις, Βάσω Χατζηανέστη Σάββα, με μια συγκινητική της ανάρτηση στέλνει ηχηρό μήνυμα αγάπης στην 6χρονη Εύχαρις, το χαμογελαστό αγγελούδι της που σήμερα συμπληρώνονται 3 χρόνια από…


Η μαμά της 6χρονης Εύχαρις, Βάσω Χατζηανέστη Σάββα, με μια συγκινητική της ανάρτηση στέλνει ηχηρό μήνυμα αγάπης στην 6χρονη Εύχαρις, το χαμογελαστό αγγελούδι της που σήμερα συμπληρώνονται 3 χρόνια από το ταξίδι της στη γειτονιά των αγγέλων.

Η 6χρονη Εύχαρις με τα φωτεινά μάτια και το ωραίο χαμόγελο “‘εσβησε” τον Φεβρουάριο του 2019 από H1N1 στο Νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ. Τόσο πρόωρα και τόσο άδικα.

“Θα Σ’αγαπώ για πάντα άγγελε μου”: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της μαμάς της

#giatinEfharis

3 τα χρόνια έγιναν

Που έσβησε αυτό το χαμόγελο από το πρόσωπο σου

Που δεν άκουσα ξανά τη γλυκιά σου τη φωνή

Που δεν ένιωσα το χάδι σου ξανά

Που τα όνειρα σταμάτησαν βίαια μέσα σε ένα βράδυ και έγιναν δάκρυ, βράχος ασήκωτος

Πολλά όμως και τα δώρα που μου έστειλες, η δύναμη που μου έδωσες, τα μονοπάτια που μου άνοιξες και εγώ ευλαβικά τα ακολούθησα.

Σε ευγνωμονώ που με επέλεξες και που ήρθες έστω και για τόσο λίγο στη ζωή μου

Θα Σ’αγαπώπο για πάντα άγγελε μου

Οι τελευταίες στιγμές του 6χρονου αγγελουδιού

Η μικρούλα παρουσίασε πολύ υψηλό πυρετό και οι γονείς της τη μετέφεραν την στα Επείγοντα του ΠΑΓΝΗ. Οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη την εισαγωγή του παιδιού στην Παιδιατρική Κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος, ωστόσο η κατάσταση του μικρού κοριτσιού έδειχνε σημάδια επιδείνωσης, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, η 6χρονη άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ Παίδων.

Συγκλονίζει ο πατέρας της 6χρονης: Προσπάθησε να αγκαλιάσει τη μαμά της, αλλά δεν πρόλαβε

Ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού θυμάται τις τελευταίες στιγμές που έζησε μαζί με το παιδί του στο νοσοκομείο και λυγίζει.

«Την ώρα που οι γιατροί την είχαν στην αγκαλιά τους και έδιναν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή, δεν θα ξεχάσω ότι η Εύχαρις προσπάθησε να αγκαλιάσει τη μαμά της για τελευταία φορά αλλά δεν πρόλαβε».  «Ήταν ένα χαρούμενο, ζωηρό κοριτσάκι που μας έδινε ζωή και τώρα προσπαθούμε να συνέλθουμε από τον ξαφνικό θάνατό της».

Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός του παππού

Mε κατάθεση ψυχής αποχαιρετάει την 6χρονη εγγονούλα του που έσβησε από τον ιό της γρίπης Η1Ν1, ο παππούς της Γιάννης Χατζηανέστης.

Τα λόγια του παππού συγκλονίζουν λίγες ώρες μετά τον πικρό αποχωρισμό από το άτυχο αγγελούδι.

«Τα λόγια είναι τόσο φτωχά που ο πόνος τα κάνει χάντρες στο κομπολόϊ της λυπημένης και συντετριμένης μου ύπαρξης. Καλό ταξίδι Εύχαρις εγγονούλα μου, που η μοίρα έπαιξε τόσο σκληρό παιγνίδι με την ζωούλα σου, και σε πήρε τόσο πρόωρα, βυθίζοντας στη θλίψη τους χαροκαμένους γονείς σου και όλη την στενή και ευρύτερη οικογένεια. Θα επανέλθω Αγγελούδι μου……Καλό σου δρόμο στο φως του Παράδεισου».

Από infokids.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.