Σίσσυ Χρηστίδου – Το συγκινητικό μήνυμα του Μαραντίνη για την απώλεια της μητέρας της

February 6, 2022


Η Σίσσυ Χρηστίδου βυθίστηκε σε βαρύ πένθος καθώς έφυγε από τη ζωή χθες το απόγευμα η πολυαγαπημένη της μητέρα.Η παρουσιάστρια του Mega έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο I…


Η Σίσσυ Χρηστίδου βυθίστηκε σε βαρύ πένθος καθώς έφυγε από τη ζωή χθες το απόγευμα η πολυαγαπημένη της μητέρα.

Η παρουσιάστρια του Mega έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάτω από την οποία πλήθος επώνυμων φίλων της έστειλαν τα συλλυπητήρια τους.

Ανάμεσα τους και ο πρώην σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα για την απώλεια της γιαγιάς των παιδιών του.

«Καλό παράδεισο κυρία Μίνα…σε περιμένουν οι άγγελοι να μπεις στην παρέα τους», έγραψε ο Θοδωρής Μαραντίνης κάτω από την ανάρτηση που έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.