Γνωστός ηθοποιός παραδέχεται τη σχέση με συνάδελφό του – «Ναι τα έχουμε με τον Μαρίνο»

February 6, 2022


Για χρόνια υπήρχαν φήμες πως ήταν ζευγάρι με άνδρα συνάδελφό του. Τον Μαρίνο Ξενοφώντος. Και εκείνος τώρα πια αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στις φήμες και να κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη. Ο  γνωστός…


Για χρόνια υπήρχαν φήμες πως ήταν ζευγάρι με άνδρα συνάδελφό του. Τον Μαρίνο Ξενοφώντος. Και εκείνος τώρα πια αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στις φήμες και να κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη.

 

Ο  γνωστός ηθοποιός Ανδρέας Τηλεμάχου παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην ψυχαγωγική απογευματινή εκπομπή του ALPHA, «Με Αγάπη Χριστιάνα» και άνοιξε την καρδιά της «Eίναι για μένα το Α και το Ω της ζωής μου… Ο Μαρίνος είναι ένας υπέροχος και σπάνιος άνθρωπος…Δεν θέλω να δίνω σε κανένα εξηγήσεις για το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή….Ερωτική σχέση υπάρχει με τον Μαρίνο, σeξουαλική επαφή δεν υπήρξε ποτέ…Με τον Μαρίνο είμαστε μαζί εδώ και 35 χρόνια…Τόσα χρόνια μαζί δεν βαρεθήκαμε ποτέ ο ένας τον άλλο…Με αγαπάει πάρα πολύ, τον αγαπάω πάρα πολύ και αυτό με κάνει ευτυχισμένο…Δεν βρίσαμε ποτέ ηθοποιό, δεν σπρώξαμε ποτέ κανένα, δεν υποτιμήσαμε ποτέ κανένα…Ναι, με τον Μαρίνο υπήρξαμε αρκετά αυστηροί στο κομμάτι της δουλειάς μας».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.