Αγωνία στη Λέρο – Αναφορά για νεκρό στη θάλασσα. Σηκώθηκε Super Puma

February 5, 2023


Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα επιχείρηση έρευνας και διάσωσης υπό τον συντονισμό του ΕΣΚΕΔ από 3 πλοία του Λιμενικού Σώματος και ένα Super Puma για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενων στην θαλάσσια νοτιανατολικά της Λέρου έπειτα από αναφορά ιδιώτη για ύπαρξη νεκρού μέσα στη θάλασσα.Εκτιμάται πως έχει συμβεί ναυάγιο λέμβου με απροσδιόριστο αριθμό μεταναστών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπιστεί …


Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα επιχείρηση έρευνας και διάσωσης υπό τον συντονισμό του ΕΣΚΕΔ από 3 πλοία του Λιμενικού Σώματος και ένα Super Puma για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενων στην θαλάσσια νοτιανατολικά της Λέρου έπειτα από αναφορά ιδιώτη για ύπαρξη νεκρού μέσα στη θάλασσα.

  • Αυτή την ώρα γίνονται έρευνες και από ξηράς με την συνδρομή στενεχώς της ΕΛ.ΑΣ.

Εκτιμάται πως έχει συμβεί ναυάγιο λέμβου με απροσδιόριστο αριθμό μεταναστών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπιστεί κάποια άτομα σε δύσβατο σημείο στη στεριά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.