Survivor spoiler 05/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού!

February 5, 2022


Survivor spoiler 05/02: Νέα εβδομάδα για το Survivor 5 ξεκινάει σήμερα με Διάσημους και Μαχητές να μάχονται για το έπαθλο φαγητού! Το πρώτο της εβδομάδας.Τα νούμερα τηλεθέασης μες στην εβδομάδα, σε μι…


Survivor spoiler 05/02: Νέα εβδομάδα για το Survivor 5 ξεκινάει σήμερα με Διάσημους και Μαχητές να μάχονται για το έπαθλο φαγητού! Το πρώτο της εβδομάδας.

Τα νούμερα τηλεθέασης μες στην εβδομάδα, σε μια χρονιά όπου η μυθοπλασία είναι πολύ ισχυρή και καθιστά τον ανταγωνισμό πιο έντονο από ποτέ, έστρεψαν τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ και τον Ατζούν σε αυτή τη λύση. Κάπως έτσι, πριν από την ασυλία της Κυριακής, έχουμε το έπαθλο φαγητού το Σάββατο και για αυτό αγωνίζονται οι δύο ομάδες σήμερα (5/2).

Η αλήθεια είναι είναι, βέβαια, ότι οι Διάσημοι… έχουν πάρει τον αέρα των Μαχητών και την προηγούμενη εβδομάδα τους πήραν όλα τα έπαθλα, από την ασυλία έως το φαγητό και την επικοινωνία. Οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει φέτος και, αν κάποια ομάδα χρειαζόταν τις αλλαγές σε μια πιθανή μείξη, αυτή θα ήταν η μπλε.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

Survivor spoiler: Ποια ομάδα παίρνει το έπαθλο φαγητού;

Κάπως έτσι, ο αγώνας με έπαθλο το φαγητό για σήμερα γίνεται ιδιαίτερα σημαντικός, όχι μόνο γιατί δίνει ένα προβάδισμα εν όψει του αγώνα ασυλίας, αλλά και γιατί ειδικά οι Μαχητές έχουν ανάγκη από μια νίκη ψυχολογίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.