Χρήστος Φερεντίνος: Η άγνωστη συγγένεια με τον Νίκο Καρβέλα

February 4, 2024


Ο Χρήστος Φερεντίνος αποκαλύπτει τη συγγένεια που έχει με τον Νίκο ΚαρβέλαΟ Χρήστος Φερεντίνος μίλησε στην εκπομπή «I Love Σουκού» για τα επαγγελματικά του σχέδια.Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής αποκάλυψε την άγνωστη μέχρι σήμερα συγγένεια με τον Νίκο Καρβέλα.Ο Χρήστος Φερεντίνος είπε πως ο τραγουδιστής και συνθέτης είναι ανιψιός του, αφού η σύντροφός του συνθέτη, Έλενα Φερεντίνου είναι ανιψιά του.«Εί…


Ο Χρήστος Φερεντίνος αποκαλύπτει τη συγγένεια που έχει με τον Νίκο Καρβέλα

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε στην εκπομπή «I Love Σουκού» για τα επαγγελματικά του σχέδια.

Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής αποκάλυψε την άγνωστη μέχρι σήμερα συγγένεια με τον Νίκο Καρβέλα.

Ο Χρήστος Φερεντίνος είπε πως ο τραγουδιστής και συνθέτης είναι ανιψιός του, αφού η σύντροφός του συνθέτη, Έλενα Φερεντίνου είναι ανιψιά του.

«Είναι ανιψιός μου. Η Έλενα Φερεντίνου είναι ανιψιά μου. Ο πατέρας της, είναι ξάδερφος του πατέρα μου. Οπότε είναι ανιψιά μου και ο Νίκος ανιψιός μου και η Άννα Βίσση πρώην ανιψιά μου», αποκάλυψε ο Χρήστος Φερεντίνος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.