Παρέα στην ίδια πτέρυγα οι παπαδιάβολοι

February 4, 2022


Ο «διάβολος με τα ράσα» που βίαζε τη 14χρονη θα βρει άλλους τέσσερις παπάδες πίσω από τα κάγκελαΣτις Φυλακές Τρίπολης, όπου κρατούνται κατάδικοι και προφυλακισμένοι που κατηγορούνται για σeξουαλικά αδ…


Ο «διάβολος με τα ράσα» που βίαζε τη 14χρονη θα βρει άλλους τέσσερις παπάδες πίσω από τα κάγκελα

Στις Φυλακές Τρίπολης, όπου κρατούνται κατάδικοι και προφυλακισμένοι που κατηγορούνται για σeξουαλικά αδικήματα, οδηγήθηκε χθες ο 37χρονος ιερέας Στέφανος Βερλέκης, ο οποίος προφυλακίστηκε για τον βιασμό της 14χρονης μέσα στο κατηχητικό του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου στα Κάτω Πατήσια. Ο διεστραμμένος ρασοφόρος, ο οποίος βίαζε επί μήνες το κορίτσι μετά την εξομολόγηση, ενώ είχε φτάσει στο σημείο να καλεί ιερόδουλες, να τις ντύνει με ράσα και να τις πληρώνει με κέρματα, διαμένει στην ίδια πτέρυγα όπου κρατούνται ακόμα τέσσερις ιερωμένοι οι οποίοι, επίσης, κατηγορούνται για υποθέσεις σeξουαλικής κακοποίησης.

iereas 1

Ο ένας ιερέας είναι ένας 56χρονος, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15,5 ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της συντρόφου του, σε χωριό της ανατολικής Μάνης, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς είχε εμπλακεί ακόμα και ο παππούς του κοριτσιού, ο οποίος τελικά απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες. Στην ίδια πτέρυγα κρατείται από τον περασμένο Ιούνιο ένας 49χρονος ιερέας από το Αγρίνιο, γιατί παρενοχλούσε σeξουαλικά στο παρελθόν δύο ανήλικα κορίτσια και κατείχε ποpνογραφικό υλικό.

dsfds

Αλλοι δύο από τους ιερείς κρίθηκαν προφυλακιστέοι μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό ενός 19χρονου με νοητική υστέρηση στον Δήμο Πλατανιά στην Κρήτη. Οι δύο ιερείς που υπάγονταν στη Μητρόπολη Κισσάμου και Σελίνου αρνούνται τις κατηγορίες, κατονομάζοντας άλλα πρόσωπα ως υπεύθυνα για τον βιασμό, αλλά ο ανακριτής και ο εισαγγελέας αποφάσισαν την προσωρινή τους κράτηση.

Στις Φυλακές Τρίπολης κρατούνται και άλλοι κρατούμενοι για σeξουαλικά εγκλήματα, μεταξύ των οποίων ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης για βιασμό και απόπειρες βιασμών συναδέλφων του ηθοποιών, αλλά και ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς τεσσάρων ανηλίκων και νεαρών ανδρών. Ομως, ο Δημήτρης Λιγνάδης θα μεταχθεί στις Φυλακές Κορυδαλλού, καθώς στις 11 Φεβρουαρίου θα δικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Πηγή : newsbreak.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.