Χαριλάου: Φώναξαν σύνθημα για τον αδικοχαμένο Άλκη στο 19ο λεπτό του ματς με την ΑΕΚ

February 3, 2022


Οι φίλοι του Άρη φώναξαν συμβολικά σύνθημα στο 19ο λεπτό, αριθμός που αντιστοιχεί στην τρυφερή ηλικία που κόπηκε το νήμα της ζωής του ΆλκηΑνατριχιαστική στιγμή εκτυλίχθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης στη μ…


Οι φίλοι του Άρη φώναξαν συμβολικά σύνθημα στο 19ο λεπτό, αριθμός που αντιστοιχεί στην τρυφερή ηλικία που κόπηκε το νήμα της ζωής του Άλκη

Ανατριχιαστική στιγμή εκτυλίχθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης στη μνήμη του 19χρονου Άλκη που έπεσε νεκρός σε τυφλή δολοφονική επίθεση τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή της Χαριλάου.

Οι φίλοι του Άρη ξεκίνησαν στο 19ο λεπτό, αριθμός που συμβολίζει την ηλικία του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, να φωνάζουν το σύνθημα «στο τελευταίο ταξίδι της ζωής μου, δεν θα ξεχάσω να πάρω μαζί μου, ένα κασκόλ και μια φωτογραφία με το μπουλντόγκ μέσα στη θύρα 3».

Μεταξύ άλλων ακούγεται και το σύνθημα «Άλκη ζωντανός, για πάντα Αρειανός».

Ακούστε το σύνθημα:

 

Πηγή: hairt.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.