«Παναγία μου!» – “Σεισμός” στο MEGA με την γκάφα της Ελένης Μενεγάκη

February 2, 2023


Όταν πρόκειται για μία ζωντανή εκπομπή, είναι αναμενόμενο πως θα γίνουν λάθη και γκάφες από τους παρουσιαστές, αλλά και από τα υπόλοιπα μέλη της παραγωγής. Το ίδιο ισχύει και για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, λοιπόν. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την παρουσιάστρια να “τα χάνει” στον αέρα (δείτε την εδώ να ξεσπά για το παιδί που της χρεώνουν) και μία από αυτ…


Όταν πρόκειται για μία ζωντανή εκπομπή, είναι αναμενόμενο πως θα γίνουν λάθη και γκάφες από τους παρουσιαστές, αλλά και από τα υπόλοιπα μέλη της παραγωγής. Το ίδιο ισχύει και για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, λοιπόν.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την παρουσιάστρια να “τα χάνει” στον αέρα (δείτε την εδώ να ξεσπά για το παιδί που της χρεώνουν) και μία από αυτές ήταν και η σημερινή (2/2) κατά τη διάρκεια της μαγειρικής. Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος σεφ Γιώργος Παπακώστας έφτιαξε Mac and Cheese και η Ελένη Μενεγάκη στην προσπάθειά της να θυμηθεί, μπέρδεψε το κανάλι στο οποίο εργάζεται και επέστρεψε στην εποχή που βρισκόταν στον ALPHA.

Ο κακός χαμός με την γκάφα της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα του MEGA

Είπε, δηλαδή, χαρακτηριστικά: «Το άκουσα, το κατάλαβα αλλά Γιώργο η συνταγή δεν μου έμεινε… κάπως μπερδεύτηκα! Θα μπω λοιπόν στον Alpha… του Mega. Παναγία μου, δύο χρόνια πέρασαν για να το πω… Συμβαίνουν κι αυτά…», και άρχισε να ξεφυσάει για τη γκάφα που έκανε με τον Σάββα Πούμπουρα να λέει: «Ε περάσαμε κι από εκεί…». Ενώ, ο Γιώργος Παπακώστας με την σειρά του, είπε ότι είναι Άλφα η εκπομπή του Mega, αλλά δεν κατάφερε σώσει την κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.