Αδερφός Χριστίνας Χειλά Φαμέλη: «Ήταν ένα τεράστιο σοκ αυτό που έγινε» – Συγκινημένος με την απώλεια του Νάτση

February 2, 2022


Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο αδερφός της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη, Κωνσταντίνος. Ο ίδιος μίλησε τόσο για την συμμετοχή της ίδιας στον Σασμό όσο και για την απώλεια του Πάνου Νάτση, ο οποίος διατηρ…


Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο αδερφός της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη, Κωνσταντίνος. Ο ίδιος μίλησε τόσο για την συμμετοχή της ίδιας στον Σασμό όσο και για την απώλεια του Πάνου Νάτση, ο οποίος διατηρούσε στενή φιλία μαζί της.

Οι δηλώσεις του αδερφού της Φαμέλη

«Καμαρώνω πολύ την αδερφή μου. Είναι πολύ καλή! Γνώριζα προσωπικά τον Πάνο Νάτση, ήταν στενός φίλος της αδερφής μου. Ήταν ένα τεράστιο σοκ αυτό που έγινε.

Έχω να τον δω καιρό, την τελευταία φορά ήμουν για φαγητό με την αδερφή μου και μιλούσαν στο τηλέφωνο. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ φωτεινός. Είναι τρομερό αυτό που έγινε» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Χειλάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.