Σοφία Μουτίδου – «Τώρα κολλήσατε ότι δεν είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε την τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων;»

February 1, 2024


Η Σοφία Μουτίδου, μέσα από βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, σχολίασε αρκετά θέματα της επικαιρότητας με κορυφαίο αυτό για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών.Συγκεκριμένα, η ηθοποιός υποστήριξε ότι η ελληνική κοινωνία είναι οπισθοδρομική ως προς το θέμα της αποδοχής των ομοφυλόφιλων, παρομοιάζοντάς την με την αμερικάνικη κοινωνία και πρόσθεσε ότι η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία προχώρησε σε δήλω…


Η Σοφία Μουτίδου, μέσα από βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, σχολίασε αρκετά θέματα της επικαιρότητας με κορυφαίο αυτό για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός υποστήριξε ότι η ελληνική κοινωνία είναι οπισθοδρομική ως προς το θέμα της αποδοχής των ομοφυλόφιλων, παρομοιάζοντάς την με την αμερικάνικη κοινωνία και πρόσθεσε ότι η Ελληνική Ψυχιατρική Εταιρεία προχώρησε σε δήλωση ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι νόσος. Επίσης, τόνισε το γεγονός ότι ο κόσμος δεν μπορεί να αποδεχτεί την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια γιατί έχει συνδυάσει την ομοφυλοφιλία με το σeξ και δεν μπορεί να τα δεχτεί στη θέση γονέων.

«Κεφάλαιο 1: Θρησκεία και Ομοφυλοφιλία. Το κεφάλαιο αυτό θα κρατήσει ακριβώς 1, 2, 3, 4, 5 δευτερόλεπτα, είναι ακριβώς όσο το ανακοίνωσα. Πάμε παρακάτω. Κράτος και Ομοφυλοφιλία. Αυτό που έχω να πω είναι να σταθούμε μόνο σε μια κουβέντα που λέγεται συνέχεια ότι η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε εάν η κοινωνία συμφωνεί με την τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων. Το κράτος τι κάνει για αυτό; Τόσο καιρό μας σερβίρει ανέτοιμα πράγματα και τα τρώμε και τα οποία δεν ωφελούν καμία κατηγορία πολίτη. Τώρα κολλήσατε ότι δεν είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τι; Την τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων;», είπε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.