Τζένη Θεωνά: Στην Παύλιανη με τον 5χρονο γιο της

February 1, 2024


Νέα στιγμιότυπα με τον γιο της μοιράστηκε η Τζένη Θεωνά μέσω Instagram.Εκδρομή στην Παύλιανη, τον Μπράλο και την Αγοριανή πήγε το Σαββατοκύριακο η Τζένη Θεωνά. Μαζί της και ο μικρός Αρίωνας το οποίο και φωτογράφισε στο δάσος.«Το μόνον της ζωής μου ταξίδιον» έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της κάτω από τις φωτογραφίες του 5χρονου αγοριού που σκαρφάλωσε σε δέντρα και περιεργάστηκε ό,τι είδε γύρω του…


Νέα στιγμιότυπα με τον γιο της μοιράστηκε η Τζένη Θεωνά μέσω Instagram.

Εκδρομή στην Παύλιανη, τον Μπράλο και την Αγοριανή πήγε το Σαββατοκύριακο η Τζένη Θεωνά. Μαζί της και ο μικρός Αρίωνας το οποίο και φωτογράφισε στο δάσος.

«Το μόνον της ζωής μου ταξίδιον» έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της κάτω από τις φωτογραφίες του 5χρονου αγοριού που σκαρφάλωσε σε δέντρα και περιεργάστηκε ό,τι είδε γύρω του.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.