Γιολάντα Μπαλαούρα – “Η πιο δύσκολη σκηνή που γυρίσαμε στο «Ναυάγιο» ήταν…”

February 1, 2024


Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» έδωσε η Γιολάντα Μπαλαούρα.
Όπως είπε η ηθοποιός, η πρόταση για να συμμετέχει στην σειρά του MEGA «Ναυάγιο» ήρθε από την Μιράντα Ρωσταντή.«Το «ναυάγιο» είναι μία υπέροχη δουλειά. Την αγαπάω πάρα πολύ, γιατί μέχρι τώρα στην τηλεόραση με έβλεπαν για κωμικές σειρές».Ποιες ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές που γύρισε στη σειρά;«Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν όταν μάθα…


Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» έδωσε η Γιολάντα Μπαλαούρα.
Όπως είπε η ηθοποιός, η πρόταση για να συμμετέχει στην σειρά του MEGA «Ναυάγιο» ήρθε από την Μιράντα Ρωσταντή.

«Το «ναυάγιο» είναι μία υπέροχη δουλειά. Την αγαπάω πάρα πολύ, γιατί μέχρι τώρα στην τηλεόραση με έβλεπαν για κωμικές σειρές».

Ποιες ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές που γύρισε στη σειρά;

«Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν όταν μάθαμε ότι έγινε το ναυάγιο και δεν ήξερα αν έχει σωθεί το παιδί μου ή αν έχει πνίγει. Η πιο συγκινητική σκηνή μέχρι τώρα ήταν όταν έμαθα ότι η Λίνα ζει κι έπρεπε να πάμε στο νοσοκομείο να δω ότι παιδί μου υπάρχει στη ζωή. Η Πολυξένη έχει μία συγκινητική αθωότητα και μου αρέσει πάρα πολύ», είπε για τον ρόλο της.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, της έχει συμβεί να πιστεύει κάτι για έναν άνθρωπο και ξαφνικά να τραβηχτεί η κουρτίνα και να δει ένα άλλο πρόσωπο.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε στη ζωή της η γνωριμία με τον σκηνοθέτη Γιάννη Δαλιανίδη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.