Νατάσα Ράγιου – «Δεν με νοιάζει τι είπε ο Νταλάρας, η φέτα έχει πάει 18 ευρώ το κιλό»

February 1, 2024


Τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και τον σάλο που αυτές προκάλεσαν σχολιάζει η Νατάσα Ράγιου. Η γνωστή δημοσιογράφος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Μαίρη Αργυριάδου για λογαριασμό του Breakfast@Star και το απόσπασμα προβλήθηκε το πρωινό της Τετάρτης (31/1).«Ο Νταλάρας είχε δίκιο και το εξέφρασε με τον χειρότερο τρόπο. Τελεία. Τι άλλο να πω δηλαδή ακριβώς; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται τόση μα…


Τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και τον σάλο που αυτές προκάλεσαν σχολιάζει η Νατάσα Ράγιου. Η γνωστή δημοσιογράφος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη Μαίρη Αργυριάδου για λογαριασμό του Breakfast@Star και το απόσπασμα προβλήθηκε το πρωινό της Τετάρτης (31/1).

«Ο Νταλάρας είχε δίκιο και το εξέφρασε με τον χειρότερο τρόπο. Τελεία. Τι άλλο να πω δηλαδή ακριβώς; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται τόση μανούρα. Εννοείται ότι αυτό που είπε το ξέρουμε και το βιώνουμε όλοι. Από την άλλη ο ακραίος τρόπος έκφρασης ήταν λάθος», τονίζει η Νατάσα Ράγιου.

«Αν εγώ ως δημοσιογράφος είμαι εντάξει με τη συνείδησή μου, τι με νοιάζει τι μου λέει ποιος; Το θέμα είναι ο καθένας να κάνει την αυτοκριτική του, είτε από την πλευρά του καλλιτέχνη, είτε από του δημοσιογράφου», εξηγεί η δημοσιογράφος στη συνέχεια της επικοινωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.