Άντζελα Δημητρίου: Τι απαντούν η κόρη και ο γαμπρός της στις κατηγορίες της

February 1, 2024


Η Άντζελα Δημητρίου, στη συνέντευξή της, έφτασε στο σημείο να πει ότι «δεν μου έδιναν ούτε και νερό», με αποτέλεσμα να μην αργήσουν να υπάρχουν αντιδράσεις από την πλευρά της κόρης τηςΣτην αποκάλυψη του καυγά που είχε με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση, προχώρησε η Άντζελα Δημητρίου, δίνοντας λεπτομέρειες στο περιοδικό ΟΚ!Η Άντζελα Δημητρίου, στη συνέντευξή της, έφτασε…


Η Άντζελα Δημητρίου, στη συνέντευξή της, έφτασε στο σημείο να πει ότι «δεν μου έδιναν ούτε και νερό», με αποτέλεσμα να μην αργήσουν να υπάρχουν αντιδράσεις από την πλευρά της κόρης της

Στην αποκάλυψη του καυγά που είχε με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση, προχώρησε η Άντζελα Δημητρίου, δίνοντας λεπτομέρειες στο περιοδικό ΟΚ!

Η Άντζελα Δημητρίου, στη συνέντευξή της, έφτασε στο σημείο να πει ότι «δεν μου έδιναν ούτε και νερό», με αποτέλεσμα να μην αργήσουν να υπάρχουν αντιδράσεις από την πλευρά της κόρης της. Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha, η δικηγόρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του συζύγου της ανέφερε: «Για τους εντολείς μου η κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική. Όλα αυτά που περιγράφει η κυρία Δημητρίου δεν ισχύουν, τα παιδιά ήταν κοντά της όλα αυτά τα χρόνια».

Η δικηγόρος τους, μάλιστα, πρόσθεσε: «Ο κ. Λώσης είχε επιχείρηση όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι και το 2019, η οποία ήταν ιδιαίτερα κερδοφόρα. Παρόλα αυτά, μετά από απαίτηση της κυρίας Δημητρίου και επειδή αυτός την αγαπούσε και τη στήριζε, αποσύρθηκε από την προσωπική του επιχείρηση για να ασχοληθεί πιο σοβαρά μαζί της».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.