Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Μπορεί να είναι η νυν πρώην μου ή influencer αυτή που μας κάρφωσε για φοροδιαφυγή

February 1, 2024


«Θα κυκλοφορώ με τον δικηγόρο μου», ανέφερε η Ελίζαμπεθ ΕλέτσιΗ Ελίζαμπεθ Ελέτσι προχώρησε σε νέες δηλώσεις μετά τη φοροδιαφυγή στο γάμο της, που ήρθε στο φως έπειτα από έλεγχο της ΑΑΔΕ. Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είχε υποστηρίξει πρόσφατα ότι πίσω από την καταγγελία για τη φοροδιαφυγή βρίσκεται συγκεκριμένη γυναίκα και, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», επανήλθε στο θέμα:«Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος…


«Θα κυκλοφορώ με τον δικηγόρο μου», ανέφερε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι προχώρησε σε νέες δηλώσεις μετά τη φοροδιαφυγή στο γάμο της, που ήρθε στο φως έπειτα από έλεγχο της ΑΑΔΕ. Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είχε υποστηρίξει πρόσφατα ότι πίσω από την καταγγελία για τη φοροδιαφυγή βρίσκεται συγκεκριμένη γυναίκα και, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού», επανήλθε στο θέμα:

«Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος, γι’ αυτό και είπα ότι είμαι 100% σίγουρη ότι με κάρφωσε μία γυναίκα από τη δική μου πλευρά είναι ότι δύο εβδομάδες πριν από τον γάμο είχα δεχτεί κλήσεις από απόκρυψη, που αυτές εξετάζουμε, και είχα και κάποιες κλήσεις από ξένο νούμερο. Και είναι και άλλα δυο περιστατικά που είχαν γίνει αλλά δεν μπορώ να πω, δεν θέλω καταλαβαίνεις. Μπορεί να είναι και μία νυν ενός πρώην μου, ή μπορεί να είναι αυτή η περιβόητη influencer», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.