Κωνσταντίνος Πλεύρης: Έστειλε εξώδικο στον Ανδρέα Μικρούτσικο – «Μιλάει εναντίον μου»

February 1, 2024


Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης σχολιάζει όσα λέγονται, για τον ίδιο από τις πρωινές εκπομπέςΤο βράδυ της Τρίτης 30/1 ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα παραχώρησε στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε στη βραδινή εμφάνιση. Ο 83χρονος νομικός μεταξύ άλλων, σχολίασε τις πρωινές εκπομπές, ενώ αποκάλυψε πως έχει στείλει εξώδικο στον Ανδρέα Μικρούτσικο, μετά από κάποιες δηλώσεις που έκανε ο παρουσιαστής….


Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης σχολιάζει όσα λέγονται, για τον ίδιο από τις πρωινές εκπομπές

Το βράδυ της Τρίτης 30/1 ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα παραχώρησε στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε στη βραδινή εμφάνιση.

Ο 83χρονος νομικός μεταξύ άλλων, σχολίασε τις πρωινές εκπομπές, ενώ αποκάλυψε πως έχει στείλει εξώδικο στον Ανδρέα Μικρούτσικο, μετά από κάποιες δηλώσεις που έκανε ο παρουσιαστής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.