Τέλος ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα από τον ΑΝΤ1

February 1, 2022


Αλλαγές αναμένεται να γίνουν το επόμενο διάστημα στο καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, με την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα να ρίχνει αυλαία.Βάσει συμβολαίου, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα ολοκληρώσουν την…


Αλλαγές αναμένεται να γίνουν το επόμενο διάστημα στο καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, με την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα να ρίχνει αυλαία.

Βάσει συμβολαίου, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα ολοκληρώσουν την περιπετειώδη αυτή σεζόν στις 15 Απριλίου, οπότε θα αφήσουν κενό στο πρόγραμμα του σταθμού. Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό αν το κανάλι θα ανανεώσει το συμβόλαιο ή θα ζητήσει παράταση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Reallife, ο σταθμός φαίνεται πως έχει πάρει την οριστική του απόφαση να αντικαταστήσει την παρέα του Αντώνη Κανάκη με…. διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Κανάκης ξεφτίλισε την Κοσιώνη: «Η παρουσιάστρια του δελτίου, η οποία τυχαίνει να είναι σύζυγος του Δημάρχου…»

«Έσκασε» η ανακοίνωση για τους Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.