Έβαλαν τα ίδια παπούτσια και καβάλησαν τη μηχανή: Πέτρος και Μάξιμος Κωστόπουλος έγιναν θέμα συζήτησης

February 1, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στο κέντρο της Αθήνας για βόλτα βρέθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος μαζί με τον 14χρονο γιο του, Μάξιμο.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle |…



Στο κέντρο της Αθήνας για βόλτα βρέθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος μαζί με τον 14χρονο γιο του, Μάξιμο.


Ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά του, τις δύο κόρες του Αμαλία και Αλεξάνδρα, και τον γιο του, Μάξιμο.

Πρόσφατα, πατέρας και γιος έκαναν τη βόλτα τους στο Κολωνάκι πάνω στη μηχανή που οδηγούσε ο Πέτρος Κωστόπουλος περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Πέτρο Κωστόπουλο, να κάνει βόλτα στην περιοχή του Κολωνακίου με την μηχανή του μαζί με τον γιο του, Μάξιμο.

Ντυμένοι casual και φορώντας μάλιστα τα ίδια παπούτσια, απόλαυσαν τη βόλτα τους με τη μηχανή που τόσο αγαπούν και οι δυο.


Δείτε τις φωτογραφίες: 



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.