Καινούργιου: Παρακολουθούσα κρυφά τους συντρόφους μου, νοίκιαζα αμάξια να μη με καταλάβουν. Με έβγαζαν τρελή

February 1, 2022


Καινούργιου: Παρακολουθούσα κρυφά τους συντρόφους μου, νοίκιαζα αμάξια να μη με καταλάβουν. Με έβγαζαν τρελή



Σε μία αποκάλυψη για το παρελθόν της και την προσωπική της ζωή έκανε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή της δηλώσεις της Μίρκας Παπακωνσταντίνου.


Με αφορμή την αποκάλυψη της Μίρκας Παπακωνσταντίνου ότι έχει παρακολουθήσει τον πρώην σύζυγό της Δάνη Κατρανίδη, η Καινούργιου προχώρησε και εκείνη σε αποκαλύψεις για το δικό της παρελθόν.

Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» χωρίς ίχνος κόμπλεξ αποκάλυψε ότι έχει παρακολουθήσει και εκείνη πρώην συντρόφους της.


«Ωραία ιδέα μου έδωσε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Με ταξί δεν έχω παρακολουθήσει… Έχω παρακολουθήσει συντρόφους μου με φίλες, με αμάξι που έχω νοικιάσει για να μην το καταλάβουν. Με ταξί όχι, μη με σχολιάσει ο ταξιτζής. Πάντα με έβγαζαν τρελή. Είχα κλειδιά σπιτιού, είχα ανοίξει την κάτω πόρτα και πήγα και χτύπησα την πάνω. Με ρωτούσε μα πώς μπήκες» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.