Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν χόρεψε στο DWTS – «Δεν μπορούσα να…»

February 1, 2022


Στα παρασκήνια του τελικού του DWTS – δείτε εδώ ποιος κέρδισε στο σόου χορού – βρέθηκε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, παρουσίασαν ένα απολαυστικό βίντεο με όλες τις δηλώσεις των …


Στα παρασκήνια του τελικού του DWTSδείτε εδώ ποιος κέρδισε στο σόου χορού – βρέθηκε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, παρουσίασαν ένα απολαυστικό βίντεο με όλες τις δηλώσεις των συμμετεχόντων. Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε και ο Νίκος Κοκλώνης και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν τον είδαμε να χορεύει τελικά ποτέ.

Ο λόγος που ο Νίκος Κοκλώνης δεν χόρεψε στον τελικό του DWTS

«Έδωσε άλλη πνοή και αέρα, ήταν φανταστικός», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου για τον κολλητό της φίλο.

Την ίδια στιγμή ο Νίκος Κοκλώνης δήλωσε: «Είχε τα χιόνια, φιλοξενούσα και την Κατερίνα στο σπίτι, δεν μπορούσα να κάνω πρόβες» και πρόσθεσε για τις δηλώσεις του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Εγώ λέω μόνο αλήθειες. Είμαι αυθεντικός. Τις λέω και ό,τι γίνει, έγινε. Έχω αναθεωρήσει πράγματα στη ζωή μου. Έχει σημασία κάθε δευτερόλεπτο που ζούμε να το ζούμε. Μπορεί να μην υπάρξει επόμενο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.