Πλάι στη θάλασσα, 12 στρέμματα, μαγική θέα: Εδώ θα στεγάσουν τον έρωτά τους Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης

January 31, 2024


Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης έχουν εκφράσει δημοσίως την αγάπη τους για την Κρήτη και μάλιστα, αγόρασαν ένα οικόπεδο 12 στρεμμάτων στο νησί.Όπως αποκάλυψε το «Πρωινό» και το ρεπορτάζ του Γιάννη Μαλλιαρού, το οικόπεδο βρίσκεται στην περιοχή Γεράνι στο Ρέθυμνο, έχει απόσταση 1,5 χιλιόμετρο από τη θάλασσα και έχει εξαιρετική θέα, για να χτίσουν την εξοχική τους κατοικία.Πιθανότατα, ο καλός φ…


Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης έχουν εκφράσει δημοσίως την αγάπη τους για την Κρήτη και μάλιστα, αγόρασαν ένα οικόπεδο 12 στρεμμάτων στο νησί.

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης θα χτίσουν το εξοχικό τους στο Ρέθυμνο

Όπως αποκάλυψε το «Πρωινό» και το ρεπορτάζ του Γιάννη Μαλλιαρού, το οικόπεδο βρίσκεται στην περιοχή Γεράνι στο Ρέθυμνο, έχει απόσταση 1,5 χιλιόμετρο από τη θάλασσα και έχει εξαιρετική θέα, για να χτίσουν την εξοχική τους κατοικία.

Πιθανότατα, ο καλός φίλος του ζευγαριού, Μανώλης Κονταρός, βοήθησε στην αγορά του οικοπέδου, συστήνοντάς τους τον μεσίτη, με τον οποίο ήρθαν σε επαφή και προπχώρησαν σε συμφωνία.

Η αγάπη Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη για την Κρήτη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.