Νέο “δηλητήριο” Νίκου Μουρατίδη: «Είναι μια τριτο-τέταρτη, κάτω του μετρίου» -Η επίθεση στην Σόνια Θεοδωρίδου

January 31, 2024


Ο Νίκος Μουρατίδης άσκησε σκληρή κριτική στη Σόνια Θεοδωρίδου, η οποία σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, χαρακτηρίζοντας τη «κάτω του μετρίου τραγουδίστρια της όπερας».Όλα ξεκίνησαν όταν η διεθνούς φήμης σοπράνο υπογράμμισε για τον Γιώργο Νταλάρα ότι «δεν θα αφήσει το στίγμα του σαν τον Καζατζίδη», προκαλώντας την αντίδραση του Νίκου Μουρατίδη.Σε ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook, …


Ο Νίκος Μουρατίδης άσκησε σκληρή κριτική στη Σόνια Θεοδωρίδου, η οποία σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, χαρακτηρίζοντας τη «κάτω του μετρίου τραγουδίστρια της όπερας».

Όλα ξεκίνησαν όταν η διεθνούς φήμης σοπράνο υπογράμμισε για τον Γιώργο Νταλάρα ότι «δεν θα αφήσει το στίγμα του σαν τον Καζατζίδη», προκαλώντας την αντίδραση του Νίκου Μουρατίδη.

Σε ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook, επεσήμανε «Η Σόνια Θεοδωρίδου, είναι μια κάτω του μετρίου τραγουδίστρια της όπερας, μια τριτο-τέταρτη σε αμφιβόλου ποιότητας λυρικές παραστάσεις, και είπε για τον Νταλάρα: “Δεν θα αφήσει το στίγμα του σαν τον Καζατζίδη”. Και εσένα τι σε κόφτει Madame; Που σε τσούζει; Σας το είπα ότι κάθε μουρλοκακομοίρα θα βάλει στο στόμα της τον Νταλάρα».

Η ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Μουρατίδης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.