Survivor all star: «Έχω διαβάσει τα μηνύματα που έστειλε στο Βο…» – Ο Κωνσταντινίδης ”άδειασε” τη μητέρα της Καρολίνας ανεπανόρθωτα

January 29, 2023


Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πιάστηκε από την κάμερα του Open weekend το Σάββατο 28/1 με το γνωστό δημοσιογράφο να αναφέρεται στο φλέγον θέμα της επικαιρότητας σχετικά με την Καρολίνα Καλύβα και το φίλο του Βο.Δεν είναι η πρώτη φορά, που βλέπουμε τον Κωνσταντινίδη να αναφέρεται στο Survivor all star επί του θέματος, καθώς ξέρει εκ των έσω πληροφορίες για τον ράπερ αφού η φιλιά τους κρατάει πολλά χρόν…


Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πιάστηκε από την κάμερα του Open weekend το Σάββατο 28/1 με το γνωστό δημοσιογράφο να αναφέρεται στο φλέγον θέμα της επικαιρότητας σχετικά με την Καρολίνα Καλύβα και το φίλο του Βο.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που βλέπουμε τον Κωνσταντινίδη να αναφέρεται στο Survivor all star επί του θέματος, καθώς ξέρει εκ των έσω πληροφορίες για τον ράπερ αφού η φιλιά τους κρατάει πολλά χρόνια και ο Βο τον εμπιστεύεται για τα προσωπικά του.

Αυτή φορά ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις νέες δηλώσεις της Καρολίνας μετά την αποχώρησή της (δείτε τις όλες εδώ), αλλά και τα αιχμηρά σχόλια της μητέρας της για το Βο.

«Τις 2 – 3 ημέρες πριν φύγει η Καρολίνα για Άγιο Δομίνικο ήρθαν στο Λουτράκι όλοι μαζί με τον Σάκη και την Μαριαλένα και εγώ είπα ”Καλώς του Survivors”. Από τη Μαριαλένα άκουσα, πως ίσως να την περίμενε κάτι στην έξω ζωή της μετά.

Πριν την αναχώρηση της Καρολίνας, μου είπε δε θέλω να μιλάς με το Βο καθόλου. Λογικό δεν είναι; Από την πρώτη μέρα όμως βγήκε και είπε τι έχει με τον Πρίαμο. Μου είπε να μην μιλήσω καθόλου με το Βο όσο θα λείπει,. Ούτε στο έπαθλο επικοινωνίας τον έβαλε καθόλου. Κόκκινη γραμμή. Τον ρώτησε η Καρολίνα και ούτε εκείνος ήθελε», είπε η μητέρα της Καρολίνας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.