Τo κρατούσε μέσα του για χρόνια – Η άγνωστη παρεξήγηση του Καπουτζίδη με τον Αντώνη Κανάκη

January 29, 2023


Μια πολύ ιδιαίτερη και εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αντώνης Κανάκης στο Ενώπιος Ενωπίω μέσα από την οποία αναφέρθηκε τόσο στα ερωτiκά του όσο και στα επαγγελματικά του (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τη γυναίκα του).Πολύ συγκινητική ήταν μάλιστα η έκπληξη της εκπομπής, καθώς πήραν δηλώσεις από τη μητέρα του, μέσα από τις οποίες είδαμε τον Κανάκη να ”λυγίζει”, καθώς της έχει μεγάλη αδυν…


Μια πολύ ιδιαίτερη και εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αντώνης Κανάκης στο Ενώπιος Ενωπίω μέσα από την οποία αναφέρθηκε τόσο στα ερωτiκά του όσο και στα επαγγελματικά του (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τη γυναίκα του).

Πολύ συγκινητική ήταν μάλιστα η έκπληξη της εκπομπής, καθώς πήραν δηλώσεις από τη μητέρα του, μέσα από τις οποίες είδαμε τον Κανάκη να ”λυγίζει”, καθώς της έχει μεγάλη αδυναμία.

«Ό,τι κι αν έκανε, του είχα πάντα απόλυτη εμπιστοσύνη. Παρόλο που ήταν μικρός, ήταν πάρα πολύ ώριμος για την ηλικία του. Πολλές φορές κουβεντιάζαμε πολλά πράγματα, βλέπαμε τηλεόραση μαζί, γελούσαμε, πείραζε ο ένας τον άλλον και ήμασταν μια οικογένεια χαρούμενη που τσίγκλιζε ο ένας τον άλλον. Ο Αντώνης ήταν πολύ χαρούμενο παιδί. Όταν τον είδα στην αρχή και στο Κομφούζιο και στην TV 100, μου έκανε εντύπωση αυτό το πράγμα και χαιρόμουν μαζί του.

Ότι και να κάνει όμως είναι τόσο εργατικός και τελειομανής που του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Θυμάμαι τότε στο ΑΜΑΝ πως για δυο, τρεις μέρες δεν ερχόταν στο σπίτι γιατί καθόταν στο στούντιο να ετοιμάσει την εκπομπή που έπρεπε να κάνει. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη γιατί έκανε μια πολύ ωραία οικογένεια, έχει μια γυναίκα πολύ όμορφη, πολύ καλό κορίτσι και την αγαπώ πολύ. Τα παιδιά του είναι δυο χαριτωμένα αγγελούδια, ζωντανά, ζωηρά και άτακτα όπως ήταν και αυτός.

Όταν έρχονται στο σπίτι για να τους δω, το σπίτι μου γίνεται… όπως όταν μπαίνουν οι κλέφτες στα σπίτια και γίνονται άνω κάτω και κάτι χειρότερο. Λοιπόν, Αντώνη μου, να ξέρεις πως είμαι πάρα πολύ περήφανη για σένα. Εύχομαι στη ζωή σου να είναι όλα καλά. Κουράγιο, γιατί ξέρω ότι κουράζεσαι πάρα πολύ και όλα περνούν από το χέρι σου και να είσαι ευτυχισμένος ότι και να κάνεις. Σ’ αγαπώ πάρα πολύ! Πάρα πολύ, να το ξέρεις», είπε η μητέρα του Αντώνη Κανάκη.

Αφού λοιπόν ο Αντώνης Κανάκης άκουσε με μεγάλη προσοχή όσα είχε να πει η μητέρα του στη συνέχεια πήρε και εκείνος το λόγο, θέλοντας να την ευχαριστήσει με τη συγκίνηση στα μάτια αλλά και στη φωνή του να είναι εμφανής.

«Και γω σ’ αγαπώ μαμά και σου το λέω μέσα από την καρδιά μου. Σ’ αγαπώ και σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ που μεγαλώσαμε σε ένα σπίτι στο οποίο επικρατούσε η αγάπη και η χαρά. Τα δυο πιο ισχυρά καύσιμα, νομίζω, για τις ψυχές των παιδιών και γιααυτό που θα γίνουν στο μέλλον», είπε ο Αντώνης Κανάκης για τη μαμά του.

Στη συνέχεια άλλη μία έκπληξη της παραγωγής ήταν και οι δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για τον παρουσιαστή, καθώς και η αποκάλυψη που έκανε σχετικά με μια άγνωστη μέχρι εκείνη τη στιγμή παρεξήγηση μεταξύ τους.

Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Γιώργο Καπουτζίδη

«Όταν γινόταν η ψυχροπολεμική κατάσταση με το δημοψήφισμα, διάβασα ένα δημοσίευμα που είχε γράψει το οποίο δεν ήταν ούτε για το Ναι, ούτε για το Όχι. Ήταν για την Ομόνοια για το να μην υπάρχει διχασμός. Θυμάμαι ήταν το πιο όμορφο κείμενο που είχα διαβάσει εκείνη την περίοδο και του είχα στείλει τότε συγχαρητήρια.

Είχα κάνει εγώ μια επικριτική δήλωση για κάποιες καταστάσεις στην τηλεόραση – δίκιο είχα- και κάποιοι φίλοι του Αντώνη Κανάκη νόμιζαν πως αναφερόμουν και σ’ αυτόν. Δεν αναφερόμουν ωστόσο σ΄αυτόν. Με πήρε τηλέφωνο να διαμαρτυρηθεί και να λυθεί αυτή η παρεξήγηση. Μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση, πόσο ευγενικός, πόσο γλυκός και πόσο ψύχραιμος ήταν, σαν να εξέφραζε ένα παιδικό παράπονο.

Του είπα πως θα επανορθώσω, δεν το έκανα ποτέ νομίζω όπως θα έπρεπε, το είπα με μισόλoγα επανόρθωσα. Οπότε θέλω να ζητήσω δημοσίως πια συγγνώμη για τότε. Δεν το εννοούσα για’ σένα Αντώνη σ’αυτό. Σε ευχαριστούμε για τις ωραίες στιγμές που μας έχεις χαρίσει και την πολιτική σάτιρα που κάνεις, είναι τόσο δύσκολο πράγμα», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Παλαιότερα, ήταν μόδα να καλούν στις εκπομπές διάφορους με ρητορική μίσους, ρατσισμό και ομοφοβία. Εγώ με τον δικό μου τρόπο, είτε με τα κείμενά μου, είτε σατιρικά, το πολεμούσα πολύ αυτό το πράγμα. Θυμάμαι τότε ο Γιώργος είχε βγει και είχε πει πως δεν θα πήγαινα σε αυτές τις εκπομπές. Το εκτίμησα πάρα πολύ αυτό το πράγμα», απάντησε ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Με στεναχωρεί ότι ήταν κοινό μου και…» – Ξέσπασε ο Γιώργος Καπουτζίδης

«Το Παρά 5 δεν ήταν…» – Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Καπουτζίδη για την ζωή του και όχι μόνο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.