Survivor all star: «Όσο πιο κάτω πάει, τόσο…» – Το αιχμηρό σχόλιο της Ντέπυ Γκολεμά για τα νούμερα του ριάλιτι

January 29, 2023


Η Ντέπυ Γκολεμά έκανε σύνδεση με την εκπομπή Open weekend το Σάββατο 28/1 με την τηλεκριτικό να σχολιάζει αναλυτικά τα προγράμματα, που βλέπουμε αυτήν την περίοδο στην τηλεόραση με την προσοχή να εστιάζεται στο Survivor all star.Γενικότερα έδειξε να μην έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στον ΣΚΑΪ και μάλιστα έδειξε, πως δεν είναι καθόλου σύμφωνη με τα ριάλιτι, τονίζοντας ακόμα πως θα ήθελε να μην πάει καλά…


Η Ντέπυ Γκολεμά έκανε σύνδεση με την εκπομπή Open weekend το Σάββατο 28/1 με την τηλεκριτικό να σχολιάζει αναλυτικά τα προγράμματα, που βλέπουμε αυτήν την περίοδο στην τηλεόραση με την προσοχή να εστιάζεται στο Survivor all star.

Γενικότερα έδειξε να μην έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στον ΣΚΑΪ και μάλιστα έδειξε, πως δεν είναι καθόλου σύμφωνη με τα ριάλιτι, τονίζοντας ακόμα πως θα ήθελε να μην πάει καλά στη συνέχεια σε νούμερα τηλεθέασης.

Aπό τη μεριά του κανάλι όμως φαίνεται, πως ποντάρει ιδιαίτερα στο πρόγραμμα, αφού η απήχηση είναι μεγάλη και έτσι αποφάσισε να δώσει άλλη μια ημέρα προβολής.

Συγκεκριμένα, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ μέχρι στιγμής προβάλλεται Κυριακή – Τετάρτη, όπου σε εκείνο το επεισόδιο προβάλλεται η αποχώρηση κάθε παίκτη, αλλά και το έπαθλο φαγητού, μιας και τις επόμενες ημέρες οι 2 ομάδες παίζουν για την ασυλία.

Ωστόσο, αυτό πρόκειται να αλλάξει, μιας και πλέον θα βρίσκεται στο αέρα και τις Πέμπτες και όπως όλα δείχνουν αυτή τη Πέμπτη 2/1 θα βλέπουμε την αποχώρηση. Αν όχι, τότε θα παίζουν για έπαθλο φαγητού. Οι αλλαγές όμως δεν σταματούν μόνο εκεί. Συγκεκριμένα, ενδέχεται το Survivor All Star να προβάλλεται και τα Σάββατα, μόλις τελειώσει το The Voice, προκειμένου να διατηρηθεί σε ικανοποιητικά νούμερα η prime time ζώνη του ΣΚΑΙ.

Οπότε η μόνη μέρα που θα παίζεται το ριάλιτι επιβίωσης πιθανότατα θα είναι μόνο η Παρασκευή! Εκτός, κι αν υπάρξουν κι άλλες αλλαγές…

Οι δηλώσεις της Ντέπυ Γκολεμά για το Survivor all star

«Έχουμε μία άκρως ανταγωνιστική χρονιά, όπου με κάθε τρόπο η μυθοπλασία προσπαθεί να κυκλώσει το Survivor για να κάτσει εκεί γύρω στο 20%. Το reality δεν λείπει ποτέ από το Survivor. Όσο πιο κάτω πάει, τόσο πιο ευχαριστημένη θα είμαι. Εμένα δεν μου πέφτει λόγος.

Για να μιλήσω με πάσα ειλικρίνεια, σεν είμαι οπαδός ούτε της σχολής του ΣΚΑΪ, ούτε της γραμμής, ούτε των προγραμμάτων του. Το Survivor δεν αντιλέγω ότι έχει «σηκώσει» αρκετές εκπομπές, γιατί στον ΣΚΑΪ αυτή την εποχή δεν του «κάθεται» τίποτα και πρέπει κάπως να βοηθήσει.

Γενικά διαφωνώ σε όλη τη γραμμή που έχει αυτό το κανάλι, δεν είναι στις προτιμήσεις μου. Το να χαλάς την ώρα σου βλέποντας ριάλιτι… εγώ τουλάχιστον δεν το κάνω», είπε η Ντέπυ Γκολεμά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.