«Έχω εξηγήσει στο παιδί μου…» – Έτσι ανακοίνωσε ο Παπαζήσης στο γιο του τη σχέση του με την Παντούση

January 29, 2023


Ο Ιωάννης Παπαζήσης ήταν καλεσμένος το Σάββατο 28/1 στο Καλύτερα δε γίνεται με τον ίδιο να μιλάει πολύ αποκαλυπτικά για το γιο του, τη νέα του σχέση αλλά και για τα επαγγελματικά του.Ο ηθοποιός μετά το διαζύγιο του με τη Βανέσα Αδαμοπούλου δεν είχε αφήσει να γίνει γνωστή κάποια σχέση του, ωστόσο αυτή τη φορά ένιωσε έτοιμος να επιβεβαιώσει, πως είναι μαζί με την Αναστασία Παντούση.«Νιώθω συνειδητοπ…


Ο Ιωάννης Παπαζήσης ήταν καλεσμένος το Σάββατο 28/1 στο Καλύτερα δε γίνεται με τον ίδιο να μιλάει πολύ αποκαλυπτικά για το γιο του, τη νέα του σχέση αλλά και για τα επαγγελματικά του.

Ο ηθοποιός μετά το διαζύγιο του με τη Βανέσα Αδαμοπούλου δεν είχε αφήσει να γίνει γνωστή κάποια σχέση του, ωστόσο αυτή τη φορά ένιωσε έτοιμος να επιβεβαιώσει, πως είναι μαζί με την Αναστασία Παντούση.

«Νιώθω συνειδητοποιημένος πλέον με τη ζωή μου μέσα στο κοινωνικό σύνολο και στη δουλειά που κάνω. Έχω απομυθοποιήσει πάρα πολλά πράγματα και νιώθω καλά. Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν έχω να πω τίποτα, από την άλλη. Έχω μια πολύ θετική ανταπόκριση σε οποιαδήποτε ερώτηση.

Σας κάνουν συχνά διάφορες αδιάκριτες ερωτήσεις, αλλά εσείς απαντάτε με χαμόγελο. Να τολμήσω να ρωτήσω κι εγώ για τη σχέση σας με τη συνάδερφό σας Αναστασία Παντούση;

Θα πω αυτό που λέμε κι εγώ κι η Αναστασία: Είμαστε καλά κι ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ναι, είμαστε μαζί κι είμαστε καλά», είχε πει στην Reallife ο ηθοποιός (δείτε εδώ τα τρυφερά τετ α τετ του ζευγαριού).

Σε ότι αφορά το γιο του τόνισε, πως γνωρίζει για τη σχέση του πατέρα του με τη νεαρή ηθοποιό, καθώς ο Παπαζήσης άφησε να εννοηθεί, πως έχουν πολύ καλές σχέσεις και μιλάνε για όλα ανοιχτά.

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαζήση για την ανακοίνωση της νέας του σχέσης

«Τίποτα δεν είναι δύσκολο στη ζωή, η ζωή συνεχίζεται γενικότερα. Δεν μου φαίνεται τίποτα δύσκολο που είναι ανθρώπινο. Από τη στιγμή που έχω εξηγήσει στο παιδί μου κάποια πράγματα, δεν ενδιαφέρει τίποτα άλλο.

Ο γιος μου ξεκάθαρα με έχει κάνει να δω τα πράγματα διαφορετικά. Η ζωή η δική μου είναι να τρέχω σε πάρτι με φούσκες και μπαλόνια και να μιλάω για τον Τομ και τον Τζέρι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το κάνει η πατρότητα, εγώ ήμουν έτοιμος να δω διαφορετικά τα πράγματα με τον γιο μου», είπε ο Παπαζήσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.