Με στενό & μίνι φούξια φόρεμα – Απαστράπτουσα η Δέσποινα Βανδή στο νέο επεισόδιο του Chart Show

January 29, 2023


Ένα διαφορετικό βράδυ θα περάσει το τηλεοπτικό κοινό το Σάββατο 28/1, καθώς ο Alpha φρόντισε να προβάλλει την αγαπημένη εκπομπή, Chartshow με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.Η διάσημη τραγουδίστρια τους προηγούμενους μήνες βρισκόταν στην κριτική επιτροπή του Just The 2 Of Us στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη, στο ίδιο κανάλι, ωστόσο σε λίγες ημέρες φαίνεται πως θα επιστρέψει ξανά με δική της εκπομπή κα…


Ένα διαφορετικό βράδυ θα περάσει το τηλεοπτικό κοινό το Σάββατο 28/1, καθώς ο Alpha φρόντισε να προβάλλει την αγαπημένη εκπομπή, Chartshow με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.

Η διάσημη τραγουδίστρια τους προηγούμενους μήνες βρισκόταν στην κριτική επιτροπή του Just The 2 Of Us στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη, στο ίδιο κανάλι, ωστόσο σε λίγες ημέρες φαίνεται πως θα επιστρέψει ξανά με δική της εκπομπή και, μάλιστα, βραδινή.

Πιο συγκεκριμένα, θα αναλάβει για άλλη μία φορά την παρουσίαση του Chart Show, Your Countdown και στην ανακοίνωση του σταθμού αναγράφεται και η ακριβής ημερομηνία και ώρα της πρεμιέρας, όπως και οι καλεσμένοι που θα βρεθούν στο ανανεωμένο πλατό.

Έτσι λοιπόν το Chart Show επέστρεψε στη συχνότητα του Alpha με νέο επεισόδιο, το οποίο μας πάει πίσω, στα χρόνια του ελληνικού κινηματογράφου! Στην παρέα της βρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Μαρία Ιωαννίδου, η Νίνα Λοτσάρη, ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Αντώνης Λουδάρος, η Τερέζα, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και η Άρτεμις Ματαφιά.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο Chartshow

Να τονίσουμε εδώ, πως για ακόμη μία φορά η παρουσιάστρια ήταν λαμπερή και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, με το στενό φούξια φόρεμα, που επέλεξε να φορέσει να την πηγαίνει πολύ (δείτε την εδώ να γuμνάζεται με το σύντροφο της κόρης της).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.