«Θα το πω!» – Η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά λίγο πριν λήξει το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ

January 29, 2023


Ο Νίκος Μουτσινάς πιάστηκε από την κάμερα του Open weekend το Σάββατο 28/1 με τον παρουσιαστή – ηθοποιό να κάνει δηλώσεις για το τηλεοπτικό του μέλλον, αφού το συμβόλαιο του με του ΣΚΑΪ λήγει.Ο ίδιος έχει αναφέρει και σε άλλες συνεντεύξεις του, πως το Καλό μεσημεράκι το αγάπησε πολύ, ωστόσο αυτή η καθημερινή τριβή και προετοιμασία έχει αρχίσει να τον κουράζει, επομένως δε θα είναι καθόλου περίεργο…


Ο Νίκος Μουτσινάς πιάστηκε από την κάμερα του Open weekend το Σάββατο 28/1 με τον παρουσιαστή – ηθοποιό να κάνει δηλώσεις για το τηλεοπτικό του μέλλον, αφού το συμβόλαιο του με του ΣΚΑΪ λήγει.

Ο ίδιος έχει αναφέρει και σε άλλες συνεντεύξεις του, πως το Καλό μεσημεράκι το αγάπησε πολύ, ωστόσο αυτή η καθημερινή τριβή και προετοιμασία έχει αρχίσει να τον κουράζει, επομένως δε θα είναι καθόλου περίεργο αν του χρόνου δεν τον δούμε κάπου τηλεοπτικά (δείτε εδώ την πρόσφατη παρεξήγησή του με τον Αρναούτογλου).

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Θα σου πω αυτό που λέω γιατί είναι η αλήθεια, ότι δεν έχω να πω κάτι για το τηλεοπτικό του μέλλον. Όταν θα έχω, σίγουρα θα πω. Όταν θα έχω, μάλλον, κάτι σίγουρο, θα το πω. Αλλά τώρα δεν έχω να πω κάτι. Καταλαβαίνω ότι είναι… η σεζόν μου, επειδή λήγει το συμβόλαιο, πέρυσι κανείς δεν με ρώτησε. Οπότε, το καταλαβαίνω, αλλά δεν έχω να πω κάτι.

Θα ήθελα του χρόνου να μην κάνω καθημερινό γιατί το κάνω πάρα πολλά χρόνια. Ονειρεύομαι να έχω πολύ χρόνο για εμένα, να κάνω πάλι θέατρο, αλλά να το απολαύσω, γιατί τώρα είναι λίγο μοιρασμένο. Επειδή έχω και την εκπομπή, που τη γουστάρω, δεν είναι η απόλαυση 100%», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.