Μαρία Σολωμού – «Ξέρω να κρύβομαι πολύ καλά – Είμαι ελεύθερη και ωραία»

January 29, 2022


Στον Αντ1 μίλησε η Μαρία Σολωμού ούσα στο αεροδρόμιο κατα την επιστροφή της απο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη. «Είστε με τα καλά σας;», αναφώνησε η Μαρία Σολωμού όταν έφτασε στις αφίξεις και είδε …


Στον Αντ1 μίλησε η Μαρία Σολωμού ούσα στο αεροδρόμιο κατα την επιστροφή της απο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη.

 

  • Η ηθοποιός είχε πάει στην Τουρκία για επαγγελματικούς λόγους με τη διαμονή της να είναι τρεις ημέρες, ωστόσο το ταξίδι της κράτησε λίγο παραπάνω από το προβλεπόμενο.

«Είστε με τα καλά σας;», αναφώνησε η Μαρία Σολωμού όταν έφτασε στις αφίξεις και είδε την κάμερα και αναφώνησε: «Ξέρω να κρύβομαι πολύ καλά – Είμαι ελεύθερη και ωραία»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.