«Λιώνω χιόνι για να φτιάξω γάλα στο παιδί μου»: Συγκλονίζει μητέρα στο Πικέρμι που είναι 3 μέρες δίχως ρεύμα

January 29, 2022


Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ανθρώπων που παραμένουν για τρίτη ημέρα χωρίς ρεύμα, αποκλεισμένοι στα σπίτια τους, λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίς“, που προκάλεσε πολύ σοβαρά προβλήματα στην Αττική.Μία μητέρα …


Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ανθρώπων που παραμένουν για τρίτη ημέρα χωρίς ρεύμα, αποκλεισμένοι στα σπίτια τους, λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίς“, που προκάλεσε πολύ σοβαρά προβλήματα στην Αττική.

Μία μητέρα από το Πικέρμι, καταγγέλλει ότι αναγκάζεται να λιώσει χιόνι για να φτιάξει γάλα στο παιδί της.

Η κυρία Καλλιόπη δήλωσε στο mega: “Έχω επικοινωνήσει με τον παιδίατρό μου, μου είπε για να πλύνω ένα μπιμπερό να λιώσω χιόνι, για να βράσω γάλα… Έχω δύο παιδιά, το ένα έξι μηνών, το άλλο τριών ετών και η θερμοκρασία μέσα στο σπίτι είναι 12 βαθμοί”.

“Το μικρό αρρώστησε μέσα στο σπίτι, είναι αδιανόητο αυτό το πράγμα”, λέει η γυναίκα με απόγνωση.

Από τον Νέο Βουτζά μέχρι τα Γλυκά Νερά, το απόλυτο σκοτάδι. Στο έλεος του Θεού και οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής.

Πηγή : singleparent.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.