“Απασφάλισε” η Καινούργιου για την πρώην συνεργάτιδά της: “Με βρίζει χυδαία. Την είχα βάλει και στο σπίτι μου”

January 28, 2023


Το παράπονό της εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της αναφορικά με παλιότερη συνεργάτιδά της στο πάνελ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Με αφορμή τη ρήξη της σχέσης ανάμεσα στον Δημήτρη Σκουλό και τη Βίκυ Καγιά και τις δηλώσεις του πρώτου, για τα unfollow στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου είχε μια έντονη συζήτηση με τους συνεργάτες της.Η…


Το παράπονό της εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της αναφορικά με παλιότερη συνεργάτιδά της στο πάνελ.



Με αφορμή τη ρήξη της σχέσης ανάμεσα στον Δημήτρη Σκουλό και τη Βίκυ Καγιά και τις δηλώσεις του πρώτου, για τα unfollow στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου είχε μια έντονη συζήτηση με τους συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια, μέσα στην κουβέντα, αναφέρθηκε σε πρώην συνεργάτιδά της, την οποία έχει στηρίξει με κάθε τρόπο και τώρα πλέον εκείνη τη βρίζει χυδαία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.