Έγραψε μόνο 8 λέξεις σε μαύρο φόντο: Ανατριχιάζει η ανάρτηση της Ζέτας Δούκα 2 χρόνια μετά τη δημόσια εξομολόγηση

January 28, 2023


Αναδρομή στην ημέρα που αποφάσισε να «ανοίξει τον ασκό του Αιόλου» έκανε η Ζέτα Δούκα με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ήταν 26 Ιανουαρίου 2021 όταν η Δέκα Ζούκα καλεσμένη της Δανάης Μπάρκα στο «Πάμε Δανάη!», άνοιξε την καρδιά της και κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική και λεκτική βία, ξεκινώντας έτσι το κίνημα #meto…


Αναδρομή στην ημέρα που αποφάσισε να «ανοίξει τον ασκό του Αιόλου» έκανε η Ζέτα Δούκα με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.



Ήταν 26 Ιανουαρίου 2021 όταν η Δέκα Ζούκα καλεσμένη της Δανάης Μπάρκα στο «Πάμε Δανάη!», άνοιξε την καρδιά της και κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική και λεκτική βία, ξεκινώντας έτσι το κίνημα #metoo στον χώρο του θεάτρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.