Σπάει τη σιωπή της η Καρολίνα Καλύβα: «Ο Μάριος υποσχέθηκε στον Μπο ότι θα με προσέχει και αυτό έκανε»

January 28, 2023


Η Καρολίνα Καλύβα έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star στο «Πρωινό μας» και στον Χρήστο Λυσσέα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η 33χρονη pilates instructor μίλησε για τη σχέση της με τον Μπό ενώ απάντησε και για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο.« Με τον Μπο ήμασταν ένα μήνα περίπου μαζί, αλλά ήταν αρκετά έντονο. Τις τελευταίε…


Η Καρολίνα Καλύβα έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star στο «Πρωινό μας» και στον Χρήστο Λυσσέα.



Η 33χρονη pilates instructor μίλησε για τη σχέση της με τον Μπό ενώ απάντησε και για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο.

« Με τον Μπο ήμασταν ένα μήνα περίπου μαζί, αλλά ήταν αρκετά έντονο. Τις τελευταίες ημέρες προβλήθηκε στα social. Ήξερα ότι ο Μπο θα με στηρίξει με κάποιον τρόπο, γιατί δεν το κρατήσαμε κρυφό. Ο Μπο έχει από τις καλύτερες καρδιές εκεί έξω. Δεν με ενόχλησε που ο Μπο δημοσιοποίησε τη σχέση μας. Ήταν κάτι που είχε δεχθεί και εγώ η ίδια από την αρχή. Είχαμε ανεβάσει φωτογραφία, ήμασταν δίπλα – δίπλα. Πολλοί άνθρωποι δεν το καταλαβαίνανε, αλλά οι δικοί μας άνθρωποι το γνώριζαν», ανέφερε αρχικά η Καρολίνα Καλύβα.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.