Μαντώ – «Τα διαζύγιά μου δεν τα θεωρώ προσωπικές αποτυχίες»

January 28, 2023


H Μαντώ έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην περίοδο που έμεινε στην Αμερική, αλλά και στα παιδιά της.Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αρχικά, περιέγραψε τη ζωή της. Χαρακτήρισε τον εαυτό της σπιτόγατα, ενώ τόνισε πως προτιμά να μένει με τα δύο της παιδιά και να περνούν χρόνο μαζί.«Δεν ξέρω εάν παρέμενα στην Αμερική, αν θα έκανα την αντίστοιχη καριέρα που έκανα εδώ. Δεν μετάνιωσα πο…


H Μαντώ έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην περίοδο που έμεινε στην Αμερική, αλλά και στα παιδιά της.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αρχικά, περιέγραψε τη ζωή της. Χαρακτήρισε τον εαυτό της σπιτόγατα, ενώ τόνισε πως προτιμά να μένει με τα δύο της παιδιά και να περνούν χρόνο μαζί.

«Δεν ξέρω εάν παρέμενα στην Αμερική, αν θα έκανα την αντίστοιχη καριέρα που έκανα εδώ. Δεν μετάνιωσα που δεν έμεινα στην Αμερική, η χώρα μου φέρθηκε όμως, πολύ γενναιόδωρα. Η Αμερική ήταν σχολείο. Έκανα κάποιες διεθνείς κυκλοφορίες ως συνθέτρια. Έγραψα και στη Τζέσικα Σίμπσον», δήλωσε.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως είναι άνθρωπος που βαριέται εύκολα και φροντίζει να μην κάνει ποτέ τα ίδια πράγματα. «Βαριέμαι εύκολα να κάνω τα ίδια και τα ίδια. Και στην προσωπική μου ζωή βαριέμαι εύκολα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που έχω στο σπίτι τα παιδιά μου. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που πρέπει οπωσδήποτε να έχουν κάποιον σύντροφο», είπε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.