«Βραχιολάκια» σε πασίγνωστο τράπερ στην Ιόνια Οδό – Κατηγορείται για παράνομη οπλοφορία

January 28, 2023


Πασίγνωστος τράπερ συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής από την ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, για παράνομη οπλοφορία.Ο τράπερ επρόκειτο να δώσει συναυλία σε γειτονική πόλη, όπου και μετέβαινε με όχημα, που σταμάτησε για έλεγχο η ΟΠΚΕ, κοντά στα διόδια της Ρίγανης.Οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο του Αγρινίου και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία…


Πασίγνωστος τράπερ συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής από την ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, για παράνομη οπλοφορία.

Ο τράπερ επρόκειτο να δώσει συναυλία σε γειτονική πόλη, όπου και μετέβαινε με όχημα, που σταμάτησε για έλεγχο η ΟΠΚΕ, κοντά στα διόδια της Ρίγανης.

  • Ο 29χρονος, που είναι δημοφιλέστατος στη νεολαία με εκατομμύρια θεάσεις στο You tube, Live εμφανίσεις κλπ, είχε στην κατοχή του ένα εννιάρι πιστόλι Glock με γεμιστήρα πλήρη φυσιγγίων.

Οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο του Αγρινίου και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.