Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του για βιασμό ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος

January 28, 2023


Ελεύθερος με την επιβολή του περιοριστικού όρου της υποχρεωτικής αποχής του από κάθε δραστηριότητα καλλιτεχνικής φύσεως αφέθηκε, μετά την απολογία του για βιασμό, ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος.Ο σκηνοθέτης, ο οποίος τον περασμένο Μάιο ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη σκηνοθεσία του δημοφιλούς σίριαλ «Σασμός» εξαιτίας της υπόθεσης, ήρθε αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη όταν μηνύθηκε από την ηθοποι…


Ελεύθερος με την επιβολή του περιοριστικού όρου της υποχρεωτικής αποχής του από κάθε δραστηριότητα καλλιτεχνικής φύσεως αφέθηκε, μετά την απολογία του για βιασμό, ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος.

Ο σκηνοθέτης, ο οποίος τον περασμένο Μάιο ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη σκηνοθεσία του δημοφιλούς σίριαλ «Σασμός» εξαιτίας της υπόθεσης, ήρθε αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη όταν μηνύθηκε από την ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου τον περασμένο Απρίλιο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.