«Ζει καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι» – Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για την υγεία της 75χρονης Νόρας Βαλσάμη

January 28, 2023


Επιδείνωση έχει παρουσιάσει η υγεία της Νόρας Βαλσάμη, η οποία στα 75 της χρόνια ζει πια μόνη της στη Σύρο, μακριά από τα «φώτα».Τα τελευταία χρόνια η υγεία της αγαπημένης μας Νόρας Βαλσάμη έχει κλονιστεί. Τα δύο θέματα που απασχόλησαν μερίδα του Τύπου ήταν όταν κινδύνεψε να χάσει το σπίτι της στην Ραφήνα και όταν μπήκε στο νοσοκομείο της Σύρου – μια και ζει πια μόνιμα στο νησί.Σε όλα τα προβλήματ…


Επιδείνωση έχει παρουσιάσει η υγεία της Νόρας Βαλσάμη, η οποία στα 75 της χρόνια ζει πια μόνη της στη Σύρο, μακριά από τα «φώτα».

Τα τελευταία χρόνια η υγεία της αγαπημένης μας Νόρας Βαλσάμη έχει κλονιστεί. Τα δύο θέματα που απασχόλησαν μερίδα του Τύπου ήταν όταν κινδύνεψε να χάσει το σπίτι της στην Ραφήνα και όταν μπήκε στο νοσοκομείο της Σύρου – μια και ζει πια μόνιμα στο νησί.Σε όλα τα προβλήματα ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα, όταν πριν λίγες μέρες έφυγε από την ζωή ο σύζυγός της, ο σκηνοθέτης Ερρίκος Ανδρέου. Το στήριγμά της, μεταφορικά και κυριολεκτικά.
Τα τελευταία χρόνια η υγεία της αγαπημένης μας Νόρας Βαλσάμη έχει κλονιστεί. Τα δύο θέματα που απασχόλησαν μερίδα του Τύπου ήταν όταν κινδύνεψε να χάσει το σπίτι της στην Ραφήνα και όταν μπήκε στο νοσοκομείο της Σύρου – μια και ζει πια μόνιμα στο νησί.

Σε όλα τα προβλήματα ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα, όταν πριν λίγες μέρες έφυγε από την ζωή ο σύζυγός της, ο σκηνοθέτης Ερρίκος Ανδρέου. Το στήριγμά της, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Ό,τι μαθαίνουμε για την Νόρα Βαλσάμη είναι από ντόπιους κατοίκους της Σύρου, που την αγαπούν σαν δικό τους άνθρωπο. Έχοντας κινητικά προβλήματα ζει πια καθηλωμένη στο σπίτι. Από το κρεβάτι στον καναπέ. Όταν προσπαθεί να κινηθεί ή για να σταθεί στα πόδια της χρειάζεται δυνατή υποστήριξη, αλλά και πάλι με φρικτούς πόνους. Και μέχρι τώρα την φρόντιζε με αφάνταστη αγάπη και στοργή ο σύζυγός της. Η απώλειά του ήταν ένα μεγάλο πλήγμα.

Επιδείνωση έχει παρουσιάσει η υγεία της Νόρας Βαλσάμη, η οποία στα 75 της χρόνια ζει πια μόνη της στη Σύρο, μακριά από τα «φώτα».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.