Γιώργος Καπουτζίδης – «Δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω: αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα»

January 28, 2023


Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Alpha Κύπρου θα βρεθεί αυτή την Κυριακή 29/1 ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μιλά στον Τάσο Τρύφωνος και μεταξύ άλλων αναφέρεται στο θέμα του coming out και της ομοφυλοφιλίας.«Νιώθω ότι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία μου. Η σχέση με τους γονείς μου ήταν πάντα καλή. Δεν υπήρχαν δηλαδή ποτέ άσχημες α…


Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Alpha Κύπρου θα βρεθεί αυτή την Κυριακή 29/1 ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μιλά στον Τάσο Τρύφωνος και μεταξύ άλλων αναφέρεται στο θέμα του coming out και της ομοφυλοφιλίας.

«Νιώθω ότι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία μου. Η σχέση με τους γονείς μου ήταν πάντα καλή. Δεν υπήρχαν δηλαδή ποτέ άσχημες αντιδράσεις λόγω της σeξουαλικότητάς μου» δηλώνει μεταξύ άλλος ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Του κόστισε η επιλογή του να βγει και να μιλήσει δημόσια για την σeξουαλική του ταυτότητα;

«Το κόστος φαντάζομαι έχει να κάνει με την εμπορικότητα που μπορεί να έχει το όνομά μου. Κάποιοι θα πουν ότι εμένα αυτός ο άνθρωπος δεν μου αρέσει πια, δεν θέλω να τον ξαναδώ. Δεν πειράζει» παραδέχεται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πια σε όλες τις σειρές και όλες τις ταινίες η ομοφυλοφιλία αντιμετωπίζεται σαν κάτι πολύ δραματικό. Εγώ δηλαδή το πρωί δεν ξυπνάω και λέω: αχ Θεέ μου, πάλι γκέι ξύπνησα» τονίζει ο Γιώργος Καπουτζίδης για την απεικόνιση της ομοφυλοφιλίας στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη.

Είναι εύκολος ή δύσκολος ως άνθρωπος κατά την άποψή του; Ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντά: «Σαν Γιώργος είμαι εύκολος. Η δυσκολία είναι το «Καπουτζίδης» είναι η αλήθεια. Μπορεί να είναι λίγο ζόρικο για τον άνθρωπο που είναι μαζί μου. Είμαι 100% ο εαυτός μου και δεν χαμπαριάζω και εύκολα».

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.