Κλάμα! Έλληνας ηθοποιός «αρνείται» να ξεστολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

January 28, 2022


Τι και αν σε λίγες ημέρες ο πρώτος μήνας του χρόνου φεύγει; Τι και αν τα Χριστούγεννα ήταν πριν ένα μήνα;  Ο ηθοποιός «αρνείται» να ξεστολίσει.  Ο Πρόδρομος συντηρεί στολισμένο το Χριστουγεν…


Τι και αν σε λίγες ημέρες ο πρώτος μήνας του χρόνου φεύγει; Τι και αν τα Χριστούγεννα ήταν πριν ένα μήνα;  Ο ηθοποιός «αρνείται» να ξεστολίσει.

 

  • Ο λόγος για τον Πρόδρομο Τοσουνίδη που παίζει φέτος στην παράσταση της Ντενίση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» ενώ τηλεοπτικά έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά «Μαρία η Άσχημη».

 

Ο Πρόδρομος συντηρεί στολισμένο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το απολαμβάνει.  Τι έγινε αδερφέ βαριέσαι να το ξεστολίσεις ή απλά το αφήνεις και για του χρόνου;

 

 

 

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.