Σάλος τα χαράματα στη Γλυφάδα με μοντέλο να υποφέρει απο κάκωση “σφιγκτήρα”

January 28, 2022


Καλούσε στα κινητά τις “κολλητές” της το μοντέλο που παλιότερα είχε συμμετάσχει και σε διαγωνισμό ομορφιάς και πιο συγκεκριμένα στα Πελοποννησιακά καλλιστεία αλλά καμία δεν απαντούσε.&nbsp…


Καλούσε στα κινητά τις “κολλητές” της το μοντέλο που παλιότερα είχε συμμετάσχει και σε διαγωνισμό ομορφιάς και πιο συγκεκριμένα στα Πελοποννησιακά καλλιστεία αλλά καμία δεν απαντούσε.

 

Λογικό. Ποια ν΄απαντήσει στις 06.00 το χάραμα; Και με το χιόνι σε πολλές περιοχές στο μισό μέτρο;

 

  • Τι συνέβη όμως και το ξανθό μοντέλο ήταν σε πανικό; Σύμφωνα με πληροφορίες αφέθηκε στην hδονή που της χάριζε συγκεκριμένη συσκευασία κρέμας σώματος. Μόνο που η επιθυμία της ήταν τόσο μεγάλη που δεν υπολόγισε σωστά με αποτέλεσμα ο σφιγκτήρας της να “καταπιεί” το προϊόν. 

Οι πόνοι ήταν μεγάλοι με το κορίτσι να ουρλιάζει και τους γείτονες να καλούν το ΕΚΑΒ. Η ίδια ωστόσο κατάφερες να επικοινωνήσει με “φίλο-χορηγό”, γόνο επιχειρηματία με επαφές σε ιδιωτικές κλινικές… ο οποίος την βοήθησε.

Αυτή την ώρα είναι στο δωμάτιο αποκατάστασης μιας και αναρρώνει μετά την μικρή επέμβαση στα επίμαχα. Τι άλλο θα μάθουμε…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.