Μαρία Κορινθίου: Όσο ήμουν στον ΑΝΤ1 έλεγα «θεέ μου τι μάθημα προσπαθείς να μου δώσεις»

January 27, 2024


Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για τη συνεργασία της στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1H Μαρία Κορινθίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Δύο στις 10», ανέφερε ότι έχεο αλλεργία στους τοξικούς ανθρώπους, και απάντησε και για τη συνεργασία της στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.«Έχω αλλεργία πια στους τοξικούς ανθρώπους, αλλά και στους ανθρώπους που δεν κουβαλάνε την αλήθεια τους. Πάντα η αλήθεια είναι όμορφη. Όλοι έχου…


Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για τη συνεργασία της στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1

H Μαρία Κορινθίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Δύο στις 10», ανέφερε ότι έχεο αλλεργία στους τοξικούς ανθρώπους, και απάντησε και για τη συνεργασία της στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Έχω αλλεργία πια στους τοξικούς ανθρώπους, αλλά και στους ανθρώπους που δεν κουβαλάνε την αλήθεια τους. Πάντα η αλήθεια είναι όμορφη. Όλοι έχουμε σκιές, όλοι έχουμε ανασφάλειες, ο καθένας μας σε διαφορετικούς τομείς. Αλλά πάντα όταν κουβαλάς την αλήθεια σου σε αυτό, αυτό είναι η ομορφιά και πια η επικοινωνία που μπορεί να έχεις και με τον απέναντί σου», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.