Τζούλια Νόβα: Η ανάρτηση με την κόρη της – «Αυτό το γέλιο της θα κάψει καρδιές μεγαλώνοντας»

January 27, 2024


H Τζούλια Νόβα πόζαρε με την κόρη της για το InstagramΝέες φωτογραφίες αγκαλιά με την κόρη της, μοιράστηκε στο Instagram η Τζούλια Νόβα, Η ξανθιά παρουσιάστρια πόζαρε στο πλευρό της μικρής Δάειρας.«Αχ αυτό το γέλιο που θα κάψει καρδιές μεγαλώνοντας! Την δικιά μας την έχει κιόλας κάψει», έγραψε στο instagram η Τζούλια Νόβα με τους διαδικτυακούς της φίλους να σχολιάζουν τις νέες φωτογραφίες με τη κο…


H Τζούλια Νόβα πόζαρε με την κόρη της για το Instagram

Νέες φωτογραφίες αγκαλιά με την κόρη της, μοιράστηκε στο Instagram η Τζούλια Νόβα, Η ξανθιά παρουσιάστρια πόζαρε στο πλευρό της μικρής Δάειρας.

«Αχ αυτό το γέλιο που θα κάψει καρδιές μεγαλώνοντας! Την δικιά μας την έχει κιόλας κάψει», έγραψε στο instagram η Τζούλια Νόβα με τους διαδικτυακούς της φίλους να σχολιάζουν τις νέες φωτογραφίες με τη κούκλα κόρη της.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της η Τζούλια Νόβα είχε απαντήσει για τους λόγους που καθυστερεί την βάφτιση της κόρης της.

«Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία, αλλά πιστεύω σε κάνα -δυο χρονάκια. Όπως έχω πει, θέλω η μικρή μου να έχει κάποιες αναμνήσεις από την βάφτιση, οπότε πιστεύω ότι θα την βαφτίσω όταν είναι τριών ετών», είχε πει η Τζούλια Νόβα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.