«Βόμβες» από την Ελένη Νταλάρα: Ο Γιώργος έχει άλλη μια ετεροθαλή αδελφή – Δεν θέλει να την δει

January 27, 2024


Η Ελένη Νταράλα πετά μια «βόμβα» αποκαλύπτοντας την ύπαρξη ακόμη μια αδελφήςΜε αφορμή όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες για το όνομα του Γιώργου Νταλάρα, στην «Espresso» μιλά η αδερφή του, Ελένη Νταράλα.Η Ελένη Νταράλα σχολιάζει τις απόψεις του αδελφού της και την δήλωση που ο ίδιος πραγματοποίησε ενώ πετά μια «βόμβα» αποκαλύπτοντας την ύπαρξη ακόμη μια αδελφής από τον ίδιο πατέρα.«Καταδίκασ…


Η Ελένη Νταράλα πετά μια «βόμβα» αποκαλύπτοντας την ύπαρξη ακόμη μια αδελφής

Με αφορμή όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες για το όνομα του Γιώργου Νταλάρα, στην «Espresso» μιλά η αδερφή του, Ελένη Νταράλα.

Η Ελένη Νταράλα σχολιάζει τις απόψεις του αδελφού της και την δήλωση που ο ίδιος πραγματοποίησε ενώ πετά μια «βόμβα» αποκαλύπτοντας την ύπαρξη ακόμη μια αδελφής από τον ίδιο πατέρα.

«Καταδίκασα μια απαράδεκτη στάση του αδελφού μου Γιώργου Νταλάρα απέναντι σε δημοσιογράφους που τους απαξίωσε όταν του έκαναν μια συγκεκριμένη ερώτηση» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Έπειτα ακολούθησε μια αποκάλυψη που δεν ήξερε κανείς: «Εκτός όμως από τον Γιώργο, έχω και μια αδερφή, τη Σόνια, από τον τρίτο γάμο του πατέρα μου Λουκά η οποία διαμένει στο Βέλγιο. Μάλιστα, με φιλοξένησε τον προηγούμενο χρόνο και έχουμε μια άριστη σχέση».

Η Σόνια είναι 55 ετών, προέρχεται από διαφορετική μητέρα και κοινό πατέρα με την Ελένη. Σύμφωνα με την Ελένη είναι «ένα πολύ γλυκό κορίτσι» και υπάρχει πολύ αγάπη μεταξύ τους. Όπως αναφέρει η Ελένη, ο Γιώργος δεν έχει σχέσεις με τη Σόνια. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος γνωρίζει την ύπαρξη της αλλά όταν εκείνη θέλησε να τον συναντήσει, αυτός δεν δέχθηκε».

Η Ελένη μίλησε και για τις σχέσεις που διατηρεί με τον αδερλφό της: «Εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν επιδίωξα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, αφού δεν το ήθελε εκείνος. Και όπως δήλωσα όταν συναντιόμαστε λέμε μόνο δύο λόγια».

«Δε μπορείς να προσβάλλεις τη νέα γενιά»

Υπενθυμίζεται πως η Ελένη Νταράλα είχε μιλήσει ξανά στο παρελθόν στην κάμερα του OPEN τόσο για την επίθεση του αδελφού της στους δημοσιογράφους όσο και στις σχεσεις τους.

«Η ταυτότητα γράφει “Νταράλα”, ο πατέρας μου όμως χρησιμοποιούσε και το “Νταλάρα”. Εγώ γιατί να το αλλάξω το επίθετό μου; Ο Γιώργος είναι ένας σπουδαίος τραγουδιστής, κι εγώ τον θαυμάζω. Απλά, διαφώνησα με αυτές τις απόψεις του. Συμφωνώ, καμιά φορά τα κανάλια και οι κάμερες είναι ενοχλητικά. Συμφωνώ. Πες λοιπόν, “παιδιά, επειδή με ενοχλείτε, θέλω να σας δώσω μια συμβουλή, κλείστε τις κάμερες και θα σας δώσω μια συμβουλή».

Ενώ για την σχέση με τον αδελφό της ανέφερε: «Δεν παίρνω πίσω κάτι από όσα είπα για τον Γιώργο. Έχει κάνει μια τεράστια πορεία, δεν είχε ποτέ οικονομικό πρόβλημα, και καλά κάνει γιατί το έχει δουλέψει και το αξίζει. Aυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω, είναι ότι εγώ ποτέ δεν είχα απωθημένα και δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να έχει απωθημένα…Δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ το όνομά μου… Δεν επικοινώνησε μαζί μου ο Γιώργος μετά από τις δηλώσεις μου.»

«Έχουμε συναντηθεί, η αντίδραση ήταν χαριτωμένη, “Γεια σου, τι κάνεις;”, τι άλλο να πούμε; Καμιά φορά λένε ότι τα λάθη των παιδιών τα πληρώνουν τα παιδιά. Ποτέ δεν κατηγόρησα τον Γιώργο που δε μας δέχεται ως αδέλφια, γιατί δεν είμαι μόνο εγώ, είναι και η Σόνια που είναι από την τρίτη γυναίκα του πατέρα μου και ζει στο Βέλγιο. Είναι δικαίωμά του, δε μπορείς να τον υποχρεώσεις, τη δέχομαι την άποψή του, είναι σεβαστή».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.