Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τη φοροδιαφυγή στον γάμο της: Όλο αυτό είναι «καρφωτή» από γυναίκα που ζηλεύει

January 27, 2024


Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν κρύβει ότι στην αρχή ο σύζυγός της και γιατρός-παθολόγος, Νεκτάριος Λεµονίδης, τροµοκρατήθηκεΗ Ελίζαμπεθ Ελέτσι μιλά για τα τα «δίχτυα» της ΑΑΔΕ που έπεσε… με τον συζυγό της Νεκτάριο Λεμονίδη για τον πολυδιαφημισμένο γάμος τους στο «Secret» της εφημερίδας Παραπολιτικά.Για το κόστος γάμου αλλά και τα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής για τις εταιρείες που συνεργάστηκε το ζευγά…


Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν κρύβει ότι στην αρχή ο σύζυγός της και γιατρός-παθολόγος, Νεκτάριος Λεµονίδης, τροµοκρατήθηκε

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μιλά για τα τα «δίχτυα» της ΑΑΔΕ που έπεσε… με τον συζυγό της Νεκτάριο Λεμονίδη για τον πολυδιαφημισμένο γάμος τους στο «Secret» της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Για το κόστος γάμου αλλά και τα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής για τις εταιρείες που συνεργάστηκε το ζευγάρι, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ξεκαθαρίζει: «Εγώ δήλωσα ότι “ο γάμος κοστίζει γύρω στις 50.000”, όχι ότι «πλήρωσα 50.000». Άλλο τι κοστίζει, άλλο τι πληρώνω εγώ».

«Πάθαµε σοκ»

Η Ελίζαµπεθ Ελέτσι σε συνέχεια των δηλώσεών της στη «Secret» βάζει τα πράγµατα στη θέση τους:

«Στην αρχή, µε τον σύζυγό µου πάθαµε σοκ στο άκουσµα της λέξης “φοροδιαφυγή”, αλλά µετά, όταν µιλήσαµε µε τον δικηγόρο µας, Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, ηρεµήσαµε, γιατί δεν έχουµε κάνει κάποιο έγκληµα.

Εγώ αγαπώ την Ελλάδα, είµαι Ελληνίδα πολίτης, πληρώνω όλους µου τους φόρους και τις υποχρεώσεις µου στο κράτος. Είµαι νόµιµη. Είµαι γέννηµα-θρέµµα Ελληνίδα και δεν θα έκανα ποτέ κακό στον τόπο όπου γεννήθηκα. Από την ηλικία των 15 ετών δουλεύω, και µάλιστα σκληρά, έχω κάνει τις σπουδές µου και όλο αυτό που συµβαίνει γύρω από το όνοµά µου µού φαίνεται πρωτόγνωρο και τραγελαφικό. Εκανα έναν υπέροχο γάµο και, λόγω της αναγνωρισιµότητάς µου, υπήρχαν κάποιες εταιρείες που ήθελαν να διαφηµιστούν.

∆εν έχω καταλάβει πού είναι το κακό, από τη στιγµή που υπάρχουν τα συµφωνητικά και τα παραστατικά της συνεργασίας µας. ∆εν είµαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία επώνυµη που κάνει συνεργασίες, είτε ανταλλακτικά είτε µε έκπτωση. Θέλω να τονίσω ότι, όταν δίνω τηλεοπτικές συνεντεύξεις, πρέπει να ακούνε προσεκτικά τις λέξεις και τα ρήµατα που χρησιµοποιώ.

Εγώ δήλωσα ότι “ο γάµος κοστίζει γύρω στις 50.000” όχι ότι “πλήρωσα 50.000”. Αλλο τι κοστίζει, άλλο τι πληρώνω εγώ. Επίσης, όταν είπα ότι ο άνδρας µου είναι κιµπάρης και γαλαντόµος και ότι τα πληρώνει όλα, δεν είπα ότι πλήρωσε το κόστος του γάµου. Επειδή κάποια ήταν ανταποδοτικά και κάποια εκπτωτικά, ο άνδρας µου πλήρωσε την έκπτωση, όχι τη διαφήµιση, ούτε το συνολικό κόστος του γάµου».

«Τροµοκρατήθηκε»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν κρύβει ότι στην αρχή ο σύζυγός της και γιατρός-παθολόγος, Νεκτάριος Λεµονίδης, τροµοκρατήθηκε: «Ο σύζυγός µου στην αρχή τροµοκρατήθηκε, αλλά µετά, επειδή κατάλαβε ότι όλα αυτά γίνονται για τα νούµερα της τηλεθέασης, αντιλήφθηκε ότι ο δικηγόρος µας µπορεί να το διαχειριστεί. Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό είναι “καρφωτή” από κάποια γκόµενα που ζηλεύει», καταλήγει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μετά τον σάλο και τα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής.

Ομάδα ελεγκτών «σαρώνει» τα social

Με αφορμή αυτή τη περίπτωση που ανακάλυψε η ΑΑΔΕ μέσω των social media, ο διοικητής της υπηρεσίας Γιώργος Πιτσιλής έδωσε μερικές χρήσιμες «πληροφορίες» για το τι ψάχνει η εφορία και πώς βρίσκει όλους όσοι επιχειρούν να αποκρύψουν εισοδήματα. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι influencers είναι μία κατηγορία που βρίσκεται στο «μικροσκόπιο»

Πώς λειτουργεί η ομάδα

  • Ειδικός αλγόριθμος που τρέχει συνδυαστικές διασταυρώσεις και αποκαλύπτει φοροδιαφυγή
  • Ελέγχουν πωλήσεις μέσω διαδικτύου και υπηρεσίες προβολής και προώθησης προϊόντων
  • Επικεντρώνονται σε αγορές, ταξίδια, ακίνητα καθώς και το τρόπο ζωής των influencers
  • Έλεγχος περιουσιακών στοιχείων, ανάλωσης κεφαλαίου, καταθέσεων, φορολογικών δηλώσεων

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.